Cyber Week bij Zalando

Cyber Week bij Zalando

Wat is het?

Verschillende deals met hoge kortingen op de dagen in aanloop naar Black Friday.

Op welke items zit er korting?

Dat is een verrassing, maar er zijn verschillende deals die elkaar afwisselen.

De prijzen zijn onder andere afhankelijk van beschikbaarheid, vraag en leverancier. Het kan dus zijn dat sommige maten, kleuren of stijlen verschillen in prijs.

Volg de Cyber Week-link op onze startpagina om alle items te bekijken die die dag zijn afgeprijsd. Let op de CYBER DEAL-vlag die op afgeprijsde items wordt weergegeven.

Is er nog iets anders dat ik moet weten?

We verwachten een groot aantal bestellingen gedurende deze dagen, dus blijf alsjeblieft geduldig als onze website iets trager werkt dan normaal. Hoewel we er alles aan zullen doen om je bestelling op tijd te bezorgen, kunnen leveringen vertraging oplopen. Houd hier alsjeblieft rekening mee.

Aanbiedingen en beschikbaarheid kunnen tussentijds worden gewijzigd. We zullen de hele week nieuwe aanbiedingen toevoegen, dus houd onze site in de gaten voor de nieuwste en beste deals.

Let op! Vanwege het grote aantal bestellingen kunnen afgeprijsde items en maten snel uitverkocht raken. Als ze weg zijn, zijn ze weg! Omdat onze deals gedurende de week veranderen, kan de prijs van een item ook veranderen, afhankelijk van beschikbaarheid en het tijdstip.


Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden?
Neem contact met ons op
Chat met ons

Bel ons

Je kunt ons bereiken van maandag tot zondag van 08:00 tot 00:00.

Houd je bestelnummer bij de hand voor een sneller antwoord op je vraag.

Wat dacht je van 10% korting* op je volgende bestelling?

Ontvang updates per e-mail van Zalando.nl

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mode en meer.

Beheer je voorkeuren

Wat interesseert je het meest?

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij jouw gegevens verwerken. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven.