Mode

Populaire filters
341 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Het schoenenmerk Evita staat voor Duitse kwaliteit met een vleugje Italiaanse flair. Dit schoenenmerk gaat voor een volledig Europese productie in Italië, Portugal en Griekenland. Op deze manier kan de hoge kwaliteit worden gewaarborgd. Elke schoen wordt bovendien met de hand gemaakt met enkel de beste materialen. Ben je op zoek naar een elegante, klassieke schoen die puur vakmanschap uitstraalt? Dan ben je bij Evita aan het juiste adres!

Kwaliteit in plaats van trends

Evita staat symbool voor vakmanschap en hoge kwaliteit en dit schoenenmerk gaat dan ook niet mee met de laatste kleine trends. Een paar schoenen van Evita is tijdloos en straalt klasse uit. Met een paar Evita’s ben je verzekerd van jarenlang loopplezier. Met meer dan 100 afzonderlijke stappen wordt elke schoen met passie en kennis in elkaar gezet. Pas als alle kwaliteitseisen zijn behaald verlaat een schoenenpaar de fabriek.

Evita’s Italiaanse klasse

De ontwerpen van Evita zijn geïnspireerd op Italiaanse vrouwelijkheid en flair. Kwaliteit staat bij dit merk dan ook zeker niet voor saai! Of je nou kiest voor een klassieke pump, enkellaarsje of sandaal, je combineert je nieuwe paar schoenen altijd gemakkelijk met je garderobe. Een paar Evita schoenen zijn de finishing touch van je outfit, of je nou naar kantoor, een feestje of het park gaat…