Mode

78 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Eton

Eton is het merk met de mooiste herenoverhemden voor formele, zakelijke momenten of casual geklede dagen. Anders dan de naam doet vermoeden, is dit een traditioneel Zweeds label. De shirts worden gemaakt in Zweden, in een eigen stijl met Scandinavische en Britse invloeden.

Scandinavische stijl met Brits elan in Eton herenoverhemden met unieke klasse

Twee broers van dit florerende familiebedrijf kwamen enthousiast terug van een trip naar Engeland, met een Engels overhemd in hun handen. In het kleine plaatsje Eton vonden ze nieuwe inspiratie voor hun kwaliteitsoverhemden. De mooiste katoen, die van begin tot eind wordt gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid, is op kundige wijze getransformeerd in unieke overhemden. De klassieke en zakelijke shirts met een formele snit vind je in effen kleuren die variëren van wit en lichtblauw tot diepere tinten als diepgroen tot zwart. Mannen zijn ook meer dan welkom om mee te gaan in de flora- en faunatrend. Geïnspireerd door de Zweedse zomers heeft Eton shirts met prachtige en gedetailleerde bloemenprints.

Strak gekleed en goed gestrikt in overhemden en accessoires van Eton

Combineer casual dress shirts in grafische prints met je favoriete leren jas. Draag je graag je Eton overhemd in combinatie met een trui, kies dan voor een slim fit shirt dat echt goed aansluit. Bij een trui met een ronde hals kies je voor een overhemd met een kleinere kraag. De mouwen van het overhemd horen een stukje onder de trui uit te komen, de onderkant van je shirt niet. Draag je een casual overhemd zonder colbert of trui, dan mag deze wel gewoon over je jeans of pantalon worden gedragen. Ook in de accessoires van Eton vind je hoogwaardige materialen en de mooiste prints, in stip, ruit of verfijnde paisley. De vlinderstrikken, smalle en bijzondere brede stropdassen vragen even wat oefening, maar het aanleren van de klassieke knopen is in combinatie met Eton shirts echt de moeite waard.