Column

It’s the end of the trend!

Jazeker. De enige échte modetrend van het moment is… geen vastomlijnde trends. Of je nou van top-tot-teen in roze velvet gekleed gaat, een joggingbroek met zilveren hakken eronder draagt of een oversized bomberjack combineert met een avondjurk: alles kan. En het verdwijnen van vastomlijnde hokjes maakt de modewereld een stuk kleurrijker (en mijn modehart nog gelukkiger!).
Yara Michels
© Yara

Dat alles kan en mag, zie je als eerste terug op straat. Want door het verdwijnen van regels, vertrouwen mensen weer meer op hun instinct. Inmiddels zijn de interessante outfits van showbezoekers – op een eigen manier – net zo spannend als wat er op de catwalks gebeurt. Ja, streetstyle is voor mij absoluut de mooiste manier om inspiratie op te doen.

Al enige tijd vloeien verschillende stijlen naadloos in elkaar over. Van Victoriaans naar minimalistisch naar punk naar modern naar seventies. En het boeiende is: items die voorheen als ‘lelijk’ werd bestempeld, worden nu massaal omarmd. (Denk aan de campingslippers, het glimmende trainingspak, of zoals bij Lacoste gespot: de badjas!).

Lees verder en ontdek 'the cool girl guide to style'.

© Yara Micels
© Yara
Uitersten, comfort, vorm, karakter, materiaal en details. This is the cool girl guide to style!