Get The Look

Olivia Palermo

New York Fashion Week is in volle gang en deze relaxte look van het mode-icoon is de perfecte show-stopping outfit voor de front row.
© Christian Vierig/Getty Images
© Christian Vierig/Getty Images 

In de reality show The City was ze een jonge vrouw die naam probeerde te maken in de modewereld. Tien jaar later heeft Olivia Palermo een zakenimperium opgebouwd en lopen grote merken storm om met haar samen te werken. Haar laatste project, een capsule-collectie voor Banana Republic, wordt gepresenteerd tijdens New York Fashion Week.

Terwijl de fashion shows in volle gang zijn voor komende lente, tonen de trendsetters de nieuwe trends op straat. Maak snel wat notities van Palermo’s stijl en reis deze herfst terug naar de jaren zeventig. Een marineblauwe poncho over een kraakwit overhemd is tijdloos en flared broeken krijgen we dit seizoen in vele variaties te zien - zoals deze met een sportieve, gele streep. Combineer hoge boots met hakken voor eindeloze benen en een nonchalante sjaal met print. Alleen haar beste accessoire ontbreekt nog: haar man, model Johannes Huebl.

De look van Olivia Palermo