Get the Look

Kate Bosworth

Nu Bee Season bijna voorbij is en de overbrugging van zomer naar herfst eraan komt, wordt het kiezen van een outfit lastig. De Amerikaanse actrice heeft een stijlvolle oplossing voor jouw dilemma!
&copy Tal Rubin / Getty Images
© Tal Rubin / Getty Images 


Als klein meisje wilde Kate Bosworth alleen maar paardrijden en speelde acteren geen rol in haar leven. Tóch is dat veranderd. Na haar filmdebuut in The Horse Whisperer heeft Bosworth haar bezoekjes aan de manege ingeruild voor de rode loper. Vandaag verschijnt ze niet in de media voor haar rollen in films, maar voor haar formidabele prestaties in de fashion industrie. Bosworth heeft zelfs haar eigen schoenencollectie onder de merknaam Matisse. En alsof de lijst op haar résumé nog niet lang genoeg is; Bosworth doet ook regelmatig modellenwerk voor de merken Tory Burch, Calvin Klein en Topshop – en dat zijn niet de minste.

Bosworth overbrugt de moeilijke kledingperiode tussen de zomer en herfst in dit eenvoudige ensemble bestaande uit een simpel T-shirt en wijde jeans. De biker jacket is voor de koude ochtend, maar kan je in de middag om je schouder doen. Op een wat frissere dag raadt de fashionista aan om veterboots te dragen. Om je outfit helemaal af te maken voeg je er nog een Franse draai aan toe door een zijden sjaal om te doen. Et voilà, klaar voor elke temperatuur!

Shop Kate's look