Get The Look

Adwoa Aboah

Het Britse model is een grote inspiratiebron voor anderen. Diversiteit in fashion is haar lifesaver tip.
© Isa Foltin/Getty Images
© Isa Foltin/Getty Images 

Adwoa Aboah is onze fashion hero. Het model – bekend van Gap en Calvin Klein campagnes, fashionshows bij Chrisitan Dior en Chanel, en een paar internationale Vogue covers - laat zien dat mode veel verder gaat dan alleen een outfit; het gaat om het totaalplaatje. Met haar opvallende looks, zoals haar gemillimeterd kapsel, brengt ze vrouwenfashion naar een heel ander level en benadrukt ze dat diversiteit een belangrijk onderdeel is van deze wereld.

De 25-jarige Britse maakt deel uit van een nieuwe modegeneratie, die anders omgaan met roem en op hun eigen manier de catwalk willen veroveren. Deze nieuwe generatie wil gehoord worden, niet alleen gezien. Met deze gedachte heeft Aboah vorig jaar ‘Gurls Talk’ opgericht, een online platform waar vrouwen alles kwijt kunnen – van sexuality tot gezondheid tot body talks.

Gelukkig wordt Adwoa niet in bedwang gehouden door haar agencies en krijgt zij de ruimte om haar eigen persoonlijkheid uit te stralen. Haar stijl varieert van dag tot dag. Ditmaal draagt ze een wat sportievere outfit bestaande uit een ‘‘Gurls Talk’ t-shirt, baggy broek, een jacket en een schoudertas. Om een andere touch aan haar outfit toe te voegen heeft ze een paar classy loafers uit de kast gehaald. Dat is Adwoa.

Met gepaste trots mogen we aankondigen dat deze ster in september haar eigen panel heeft bij Bread & Butter: The Festival of Style & Culture.

De Look van Adwoa Aboah