Editor's Pick

90s hip-hop stijl is terug!

Na Aaliyah en TLC neemt onze Global Influencer Marketing Manager de touwtjes in handen en laat zij de Nike Indy Logo bh zien in combinatie met een jaren 90 hip-hop stijl.

De 90s waren zeer revolutionair- zeker op het gebied van fashion. De bekende, strakke silhouetten uit de jaren 80 verdwenen. De conservatieve kledingstijlen werden ingeruild voor wat vrijere en wijdere kledingstukken. In die tijd kwam de sport-bh op de markt en werd het een hot item dat erg veel gedragen werd in de sportschool. Later werd een bloter lichaam meer geaccepteerd en werd de sport-bh niet alleen gebruikt voor het sporten, maar ook voor alledaagse outfits. Aaliyah en TLC zijn grote voorbeelden van het dragen van een sport-bh en mede dankzij hen is dit nog steeds een gewild fashion item.

In achtervolging op Aaliyah en zanger FKA Twigs, laat onze Global Influencer Marketing Manager Charissa Chioccarelli haar stoere streetstyle zien. Haar Nike Indy Logo bh straalt overwinning, stijl en cultuur uit. In combinatie met een korte camo jas en een ‘tear away’ broek showt Chioccarelly de coole stijl uit de 90s. De gele zonnebril is van haarzelf, net als haar pure, zelfverzekerde houding. Uni of de gym, naar welke (sport)school je ook gaat, de sport-bh valt te mixen met elke stijl.