The Hot List

Geniet van geven!

Nog op zoek naar het perfecte item voor familie en vrienden? Deze vijf stijlvolle cadeau-ideeën zullen iedereen tevredenstellen.
  DKNY - Paspoorthouder
1

Voor de glamoureuze globetrotter

Het perfecte moment om reisbenodigdheden in te slaan is tijdens de feestdagen. Of je BFF nu op weg is naar New York voor oud en nieuw of de zon achterna zit, met deze rode leren bagagelabel van DKNY kan ze haar koffer gemakkelijk op de bagagecarrousel zien. Bovendien houdt de chique, bijpassende paspoorthouder belangrijke documenten op één plek bij. Ready, jet, go!

  UGG - Koptelefoon
2

Voor de muziekliefhebber

Warm blijven én er modieus uitzien tijdens het luisteren naar coole deuntjes is helemaal niet moeilijk met deze extra knusse oorbeschermers van UGG met ingebouwde luidsprekers. Dankzij de handenvrije microfoon, hoeven de handschoenen ook niet meer uit tijdens het bellen. Trotseer de elementen en tune in!

  adidas Performance - Yogamat
3

Voor de fitness-fan

Bij de start van het nieuwe jaar heeft iedereen gezondheid in zijn of haar gedachten en worden er vlijtig goede voornemens gepland. Sportievelingen hebben hier meestal geen problemen mee, maar met deze yogamat met marmerprint van adidas zorg je ervoor dat die ook omgezet worden. Namasté!

  Skagen - Horloge
4

Voor de drukbezette

Tijd is essentieel, zeker voor diegene die ‘nooit tijd hebben’. Dit horloge van het Scandinavische merk Skagen helpt iedereen op het goede spoor te blijven. De metalen polsband staat bekend als een 'Milanese bracelet', terwijl de combinatie van zilver en goud on-trend en tegelijkertijd klassiek is. Een tijdloos cadeau!

  MSGM - Heuptas
5

Voor de trendsetter

Als trendsetter gaat het om risico’s nemen. De voormalige DJ Massimo Giorgetti, nu als ontwerper van zijn eigen label MSGM aan de slag, slaagt hier keer op keer in. Dit opvallende heuptasje van het iconische merk is helemaal in dit seizoen, perfect voor die hippe modefan in je leven. Cool en houdt alles op één plek georganiseerd.