How-to

Lef hebben kun je leren

Uniek zijn betekent lef hebben en durven. Wij laten zien hoe dat moet, net op tijd voor Bread & Butter by Zalando, hét festival voor stijl en cultuur.
 
  Topshop blouse Missguided wikkelrok Missguided Tailleriem

Be Bold

Lef hebben betekent tegen de stroom in durven gaan en niet bang zijn om op te vallen. Opvallen doe je zeker met dit gingham-ruit ensemble. Dit is een gedurfde outfit en bestaat uit verschillende elementen die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen: een traditionele ruit, fashionable ruches en een verleidelijke brede riem. Kortom: een gewaagde look waarmee je gegarandeerd stijlpunten scoort tijdens B&B.

  Bik Bok blouse Missguided pet Nike sneaker

Be Brave

Durven betekent ook de moed hebben om eigengereide keuzes te maken. Combineer een slouchy trainingsbroek eens met een klassiek wit overhemd. Met deze trainingsbroek van Puma zit je zowel goed tijdens een bezoek aan het Puma brand lab als tijdens een van de lezingen of modeshows. Door de broek met een BIK BOK bomberjack en een overhemd met opvallende mouwen te combineren, laat je zien dat je niet bang bent om op je eigen stijlgevoel af te gaan.

  Missguided T-shirt print Topshop pantalon Topshop blazer

Be Loud

Lef hebben betekent ook een beetje op durven vallen. Doe dat door verschillende materialen met elkaar te combineren. Deze shiny broek van Topshop in combinatie met de semi-transparante mesh bodysuit zorgt voor een mic-drop moment. Dit is een perfecte outfit om een van de vele DJ-sets bij te wonen. Holla!Zorg dat je erbij bent! Bestel HIER je B&B-ticket.