How-to

Hoe draag je kleur?

Dit seizoen draait alles rond opvallende en stralende tinten. We tonen je hier drie frisse en krachtige looks met de kleuren van het moment
 
  Jurk - Stine Goya Spijkerjack - Topshop Oorbellen - sweet deluxe

Gele koorts

Geel is de kleur van het seizoen plus een instant vitamineboost voor je garderobe. Ga voor stralen all the way met een zomerjurk in deze opvallende kleur – zoals dit zijdeachtig exemplaar van Stine Goya. Hou het casual en combineer het met een jeansjack in dezelfde kleur, draag er witte sneakers onder en kies lange oorringen die doen denken aan het fijne patroon van de jurk. Het instant zomergevoel krijg je er gratis bij.

  Rok - Yas Badpak - Tommy Hilfiger Bomberjack - SteveJ & Yoni P

Blozend roze

Roze is hotter dan hot. De kleur werkt heel goed in een levendige kop-tot-teen aanpak, maar durvers gaan voor de combi pink met body of badpak. Trek deze roze rok van YAS over een klassiek zwempak voor een strand-chic look. Gooi er nog een bomberjack met een tropisch printje van SJYP over, glijd je voeten in trendy witte slippers, nog een roze bril op je neus – zo kun je de zomer aan.

  Blouse - Equipment Broek - Ports 1961 Babouches - Sigerson Morrison

Streepje voor

Wat felle kleurtjes voor de een al een uitdaging is, is voor de ander een makkie. Hoor je tot die laatste categorie, ga dan voor een statement streep. Hier geldt: hoe feller de kleuren, hoe beter én als ze clashen, dan zit je helemaal goed. Combineer hiervoor deze oranje blouse van Equipment met een felgroene broek van Ports 1961. Werk af met witte sling-backs en lange oorringen. Als dat geen statement is.