Mode

434 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Kies voor verantwoorde mode met Ecoalf

Het Spaanse label Ecoalf zet zich in om het modeklimaat duurzamer te maken. Het merk werd in 2009 opgericht door Javier Goyeneche die niet langer kon aanzien hoe er wordt omgegaan met grondstoffen. Met als missie dat toekomstige generaties ook nog kunnen genieten van onze planeet, startte hij Ecoalf.

Bij dit merk kies je uit fijne items voor volwassenen en kids. Van comfortabele hoodies tot basic T-shirts en de leukste swimwear, kies voor items waarmee jij jouw ecologische voetafdruk verkleint. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen zoals plastic streeft het merk ernaar om grondstoffen de sparen en uitstoot zoveel mogelijk te beperken.

Door zich continu te blijven vernieuwen zoekt Ecoalf steeds weer naar nieuwe manieren om duurzaam te produceren. Naast plastic worden bijvoorbeeld ook materialen zoals restkatoen, koffie-afval en oude autobanden omgezet tot garens. De nieuwste technologieën zorgen er trouwens voor dat je niet merkt dat de items van gerecyclede materialen zijn gemaakt.

Ecoalf voor een betere planeet

Het motto van het merk is ‘Because there is no planet B’. Door nu te werken aan een betere wereld, kunnen de generaties na ons ook nog van deze wereld genieten. Duurzame mode moet daarnaast toegankelijk zijn voor iedereen. Kies uit mooie items die lang meegaan, en dat alles voor een fijne prijs.

Wanneer je een paar goede basics in jouw garderobe hebt, hoef je niet continu jouw garderobe te veranderen. De Ecoalf-items blijven lang mooi, zodat jij er lang van kunt blijven genieten. Kies hier onder andere uit nonchalante T-shirts, stoere regenjacks, zachte truien en stoere rugzakken. De items hebben een tijdloos karakter, waardoor ze seizoen na seizoen draagbaar blijven.

Creëer jouw unieke look

Kies jouw favoriete Ecoalf items en stel jouw eigen look samen. Kies bijvoorbeeld voor een aangename hoodie en combineer met jouw favoriete jeans. Stijl af met een stoere rugzak en regenjas en jij bent klaar om op pad te gaan. Bestel jouw items gemakkelijk online, zodat jij snel van jouw aanwinst kunt genieten.