Earnest Sewn

Earnest Sewn is een jong en dynamisch modemerk dat zich voornamelijk richt op denim en lifestyle. De designs brengen een originele mix tussen Japanse verfijning en elegantie en all american jeans. De nadruk ligt op simpele designs met een perfecte pasvorm. Geen wonder dat heel jong Hollywood kiest voor jeans van dit sterk in zijn schoenen staande fashionmerk!

Earnest Sewn: perfectie vinden in imperfectie

Earnest Sewn gelooft sterk in de perfectie van imperfectie. Jeans van dit merk worden dan ook van begin tot eind in elkaar gezet door één persoon. Meer handwerk, meer details en meer zorg voor het product, dat is waar dit merk voor staat. Met een jeans van Earnest Sewn heb je een uniek exemplaar in handen met een echte designers feel.

Classic fits met unieke wassingen

Earnest Sewn staat bekend om zijn klassieke modellen en simplistische designs, het zijn de wassingen die elke broek een originele look geven. Een spijkerbroek van dit merk wordt bovendien alleen maar mooier door hem te dragen en zal dan ook gegarandeerd je favoriete item in je kledingkast worden. Ook de tops en sweaters van Earnest Sewn stralen simpele elegantie uit. Perfecte pasvormen van fijne, eerlijke materialen zorgen ervoor dat je van nature gaat stralen!