Voor een mooiere toekomst

Duurzame kinderkleding

Winkel alle producten

Onze certificaten

GOTS

Biokatoen

Duurzaam materiaal

NATURLEDER IVN-gecertificeerd

GOTS

Biokatoen

Duurzaam materiaal

NATURLEDER IVN-gecertificeerd

GOTS

Een certificering voor textiel gemaakt van biologische vezels. Om het certificaat te verkrijgen, moeten alle vezels worden gekweekt en verwerkt volgens strikte ecologische en toxicologische criteria. Een werkende afvalwaterzuiveringsinstallatie is verplicht voor elke natte behandeling.
Meer zien

Frugi: from Britain with love

Het duurzame kindermerk Frugi wordt met liefde ontworpen en is beroemd om zijn levendige prints. Niet gek dus, dat kinderen het graag dragen. De collectie voor lente/zomer 2019 is geïnspireerd op het leven op een eiland, met nautische strepen, de kleuren van het strand en peddelende papegaaiduikers!
Ontdek het merk

Onze keuze

Duurzaamheid betekent niet alleen het kopen van ecologisch verantwoorde producten, maar is ook het streven naar een duurzame manier van leven.

Katrin Diemke

Junior Buyer Kids Footwear Contemporary

Geliefde merken

Duurzame kinderkleding

Het wordt steeds vanzelfsprekender om bewust om te gaan met het milieu en de wereld om ons heen. Dit wil je jouw eigen kinderen ook graag meegeven en dat kan door ze uit te leggen waar groenten vandaan komen of dat de lampen in huis niet vanzelf branden, maar ook door ze duurzame kinderkleding te laten dragen.

Duurzame kleding voor kids is gemaakt op een mens- en milieuvriendelijke wijze, zodat je weet dat het met de herkomst van je kinderkleding wel goed zit.

Ook dit proces is interessant om ze bij te leren: hoe komt kleding tot stand en welke processen gaan eraan vooraf voordat je het online of in de winkel koopt? Zo geven we onze kleintjes bewustzijn mee en hopen we dat ze die vragen ook later kunnen toepassen op andere onderwerpen in het leven.

Duurzame kinderkleding past bij het ontwikkelen van bewustwording

Conscious of organic kinderkleding is niet alleen op een prettige manier tot stand gekomen, maar de designs van ecologische kinderkleding zijn ook prachtig! Je merkt dat het hand in hand gaat: bewust produceren, het gebruik van mooie materialen en goed doordachte ontwerpen. Merken die zich bezighouden met hoe hun product tot stand komt, geven ook meer om pasvorm en kwaliteit. Steeds meer merken gaan volledig organisch produceren of ontwikkelen in elk geval een duurzame lijn binnen het assortiment.

Het leuke aan bio kinderkleding is dat de ontwerpen vaak tijdloos en unisex zijn.

Zo kan het van broer naar zus naar nicht naar neef en geef je een mooi kledingstuk een extra lang leven. Shop duurzame kleding voor kinderen zoals broekjes, shirts, truien, vesten en jurkjes online en geef jouw kinderen niet alleen de mooiste, maar ook de meest verantwoorde kleding.

Verberg

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.