Catalogus van DKNY

Filter (1)

663 items weergegeven

Voor elke gelegenheid een gepaste tas! Dat is een credo waar de gemiddele vrouw het wel mee een is. En DKNY is daar het juiste merk voor! Het staat symbool voor tassen met internationale allure en die unieke New Yorkse vibe. Zowel wanneer je op zoek bent naar een schoudertas voor een dagje shoppen, een clutch voor een feestje, een handtas voor elke dag of een rugzak waarin je veel kunt meenemen; DonnaKaranNewYork heeft het! Daarnaast heeft DKNY ook een collectie mondaine kleding. Lees hier hoe jij een wereldse look creëert!

DKNY

High Fashion uit the Big Apple

Zo kies je de juiste accessoire voor de gelegenheid

Klaar om jezelf een mondiale look aan te meten die klasse en flair uitstraalt? Bij DKNY vind je de juiste tas om je outfit mee te complementeren. De kleding die je draagt, speelt natuurlijk een grote rol bij het vormen van je uitstraling, maar het belang van een tas valt niet te onderschatten. Leder, modieuze lijnen, een minutieuze afwerking en een algehele 'city chic feel' tillen jouw stijl naar een hoger niveau en zorgen voor dat beetje meer klasse. Wie zich een wereldburger wil tonen, kiest voor een tas van DKNY!

Een fancy party vraagt om een andere tas en accessoires dan een doorsnee dag op kantoor. Om jezelf ervan te verzekeren dat je altijd de juiste finishing touch aan je outfit kunt geven, is het essentieel om een ruim assortiment accessoires van DKNY in je garderobe te hebben. Handtassen voor dagelijks gebruik met voldoende vakjes om je spullen in op te bergen zodat je in een handomdraai je balpen of haarborstel vindt. Ben je op weg naar de sportschool of heb je nood aan een stoere en chique opberger, dan kies je een rugzak. Comfy om te dragen en lekker groot voor je drankfles en een extra tee. Een avondje dansen doe je bij voorkeur met een clutch. Deze zit niet in de weg wanneer je het beste van jezelf geeft en je hebt tóch je essentials bij je.