DieselON

Dat een smartwatch er niet altijd clean en hightech uit hoeft te zien bewijst de DieselON collectie. Op het eerste gezicht zijn het analoge horloges, met de herkenbare stevige looks van dit merk. En toch staat deze stoere klok in verbinding met je telefoon en mis je dus nooit meer een bericht of telefoontje dankzij de pushmeldingen die je ontvangt. Benieuwd naar je slaappatroon? Geen probleem ook dat lees je af!

Altijd op de hoogte dankzij DieselON

Een smartwatch is perfect voor degenen die altijd connected willen zijn. Heb je een drukke baan en kun je geen belangrijke telefoontjes missen? De DieselON collectie bestaat uit geweldig stoere horloges die via bluetooth in verbinding staan met je smartphone. Word je gebeld of ontvang je een foto of bericht? Dan krijg je hier direct een notificatie van op je horloge. Via de roterende rand navigeer je moeiteloos door alle functies en berichten.

Herkenbare stijl en looks

Wil je een smartwatch die lekker opvalt en zowel bij je casual als zakelijke looks past? Dan zit je bij Diesel zeker goed. De collectie wearables heeft de iconische uitstraling die je van dit merk kent: grote horlogekasten, stevige lederen en rubberen banden en zichtbare studs. Je vindt modellen die een analoge weergave hebben, maar er zijn ook exemplaren met een digitaal scherm. Wat je voorkeur ook is, met een horloge uit deze collectie zet je een duidelijk statement neer!