Populaire filters
249 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Diane von Furstenberg – van wikkeljurk tot mode-icoon

Wat begon met een wikkeljurk van het mode-icoon Diane von Furstenberg is uitgegroeid tot een complete collectie damesmode en accessoires voor modeliefhebbers met klasse en stijl. Met de kleding uit deze collectie kan volop gecombineerd worden, onder andere door de veelzijdigheid aan stijlen die deze collectie bezit. Vrije tijd, zakelijk of een chique aangelegenheid, met deze collectie creëer je een garderobe die past bij jouw eigen stijl. Je ziet er elke dag zelfverzekerd en op je best uit.

Een uitgebreide collectie met opmerkelijke kleuren en creaties

De collectie van Diane von Furstenberg bevat opmerkelijke creaties die helemaal geschikt zijn voor de fashionliefhebber van vandaag de dag. De collectie bestaat uit diverse mode-items voor dagelijks gebruik, maar kenmerkt zich ook door kleding speciaal ontworpen voor chique gelegenheden. Zo vind je in de collectie namelijk ook mooie avondjurken met daarbij bijbehorende tassen en accessoires.

Deze collectie heeft enorm veel veelzijdige stijlen en gebruikt verschillende kleuren, prints en materialen, waardoor er voor elke gelegenheid prachtige combinaties gemaakt kunnen worden.

Het mode-icoon Diane von Furstenberg

Al vanaf 1972 is Diane von Furstenberg toonaangevend binnen de modewereld van damesmode. De collectie begon met de wikkeljurk die wereldwijd populair werd door het leggen van een accent op de vormen. Deze wikkeljurken zijn niet meer weg te denken en zullen ongetwijfeld bij veel dames in de kast hangen. Vandaag de dag vind je in de ontwerpen van dit mode-icoon opmerkelijke en creatieve fashion items. Ook bij Zalando shop je nu de collectie van Diane von Furstenberg, die zich kenmerkt door opvallende prints, verwerkt in gedurfde creaties.

Diane von Furstenberg wil mensen krachtiger maken, wereldwijd en dit is niet alleen zichtbaar in haar mode. Haar bijdrage als filantroop en mentor is terug te vinden in haar ontwerpen waar sensualiteit duidelijk zichtbaar is.