Yellow Cab dames is onderdeel van het Nederlandse schoenenmerk Yellow Cab. Hoewel je zou verwachten dat dit merk uit the Big Apple komt, is dit toch echt een merk uit hartje Amsterdam. Het in 1992 opgerichte schoenenmerk staat bekend om zijn urban looks en no-nonsense stijl. De schoenen van Yellow Cab dames staan perfect bij jouw favoriete casual jeans!

Van sneaker tot enkellaarsje

Hoewel Yellow Cab 100% Hollands is, zijn de designs vanaf het eerste moment geïnspireerd op de straten van New York. Robuuste materialen, basic kleuren en duidelijke modellen voeren de boventoon. Bij Yellow Cab dames zul je geen onnodige tierelantijntjes vinden. In plaats daarvan vind je stoere sneakers met een glanzende moderne touch en enkellaarsjes met een stevige hak. Ben jij een vrouw die weet wat ze wil en stevig in haar schoenen staat? Dan is Yellow Cab zeker een merk dat je zult waarderen.

De urban looks van Yellow Cab Dames

Naast de duidelijke no-nonsense modellen wordt er ook gewerkt aan het overbrengen van die typisch stedelijke sfeer van New York. Zo zie je zilveren en metallic details terug, evenals stoere studs en vervaagde kleuren. Je draagt een paar schoenen van Yellow Cab dames net zo goed bij een jeans als bij een basic jurkje.