Filter1

Dr. Martens
Damesschoenen

149 items weergegeven

Docs, Doc Martens, DM's... de Dr. Martens damesschoenen zijn zo geliefd dat ze inmiddels al vele koosnaampjes hebben. Niet zo vreemd, want door de kwaliteit zijn het schoenen waar je vaak jarenlang mee doet en dus een speciale band opbouwt. Gek genoeg ligt de oorsprong van deze Britse schoenen in het Duitse leger ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De legerarts Klaus Märtens zocht na een skiongeluk naar legerschoenen die wat comfortabeler waren om te dragen. Helaas bleken deze nogal lastig om te vinden. Hij besloot ze daarop maar zelf te ontwikkelen. Na de oorlog bleken de stevige laarzen met rubber zolen vooral populair onder vrouwen, waarna het patent voor het unieke ontwerp van de Dr. Martens damesschoenen uiteindelijk werd overgenomen door een Britse schoenenfabrikant.


"Stevig en stylish, de perfecte combinatie!"

Al meer dan een halve eeuw zijn de Dr. Martens damesschoenen het bewijs dat schoenen van stevige kwaliteit kunnen worden gemaakt met de stijlvolle wensen van de vrouw. De rubber zool en het opvallende gele stiksel maken van de standaard Dr. Martens damesschoenen natuurlijk al iets bijzonders, maar tegenwoordig zijn er nog veel meer designs voor dames. Daarbij kun je allereerst denken aan alle mogelijke kleuren, van lieflijk lichtroze tot knallend paars, opvallend metallic grijs en nog veel meer. Maar behalve in bijzondere kleuren zijn de Dr. Martens damesschoenen ook verkrijgbaar met allerlei unieke prints. Zo zijn er Docs met de afbeelding van de Britse vlag, maar ook met schattige bloemetjes of een stralend regenboogmotief.

De Dr. Martens damesschoenen zijn daarbij natuurlijk niet alleen opvallende eyecatchers, ze zijn gelukkig ook nog eens heerlijk om te dragen. Op school, naar je werk of wanneer je op stap gaat, de Docs zijn altijd perfect te combineren met een stoere outfit. Daarnaast zijn het al jarenlang geliefde schoenen om een festival mee te bezoeken. Modieus, comfortabel en tegelijkertijd ook nog eens ideaal om mee door modderige festivalweides te wandelen. Ben je op zoek naar een veelzijdige uitbreiding van je schoenencollectie, dan zijn de Dr. Martens damesschoenen de perfecte schoenen voor jou.

Geen minimale bestelwaarde

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.