Schoenen
Sandalen
Slippers
Muiltjes & clogs
Ballerina's
High heels
Pumps
Pantoffels
Schoenverzorging
Dames

Damesschoenen van Columbia

Filter (1)
  Sorteren
 • Maat
 • Merk
 • Sportcategorie
 • Prijs
 • Kleur
 • Materiaal
 • Binnenvoering
 • Sluiting
 • Levering
31 artikelen

Met meer dan zeventig jaar ervaring kan Columbia Sportswear wel een oude rot in het vak van outdoorkleding en -schoenen worden genoemd. Achter het Amerikaanse merk zitten dan ook mensen die zelf graag de buitenlucht opzoeken. En dat kun je merken aan de producten van het merk. Voor alle weersomstandigheden kun je wel de juiste Columbia damesschoenen en -kleding vinden, waarmee jij comfortabel een lange wandeling aan kan. En die wandeling kan door de groene bossen van Nederland zijn, maar ook over een bergpad in de Franse Pyreneeën. Een van de belangrijkste zaken die je hebben moet, voordat je je voordeur opendoet en naar buiten stapt zijn goede schoenen. En die vind je volop in de collectie Columbia damesschoenen. Van fijne outdoorsandalen voor een warme zomerdag tot aan stevige bergschoenen waarmee je ook koude weersomstandigheden kunt trotseren.


"Trying stuff takes us to places we never imagined"

Verleg jij graag je grenzen? Ontdek je graag nieuwe plaatsen? Of probeer je graag iets nieuws? Grote kans dat Columbia damesschoenen helemaal bij jou passen. De avontuurlijke filosofie van het bedrijf vind je volop terug in de modellen en dessins van de collectie Columbia damesschoenen. Zo heb je bergschoenen in stoere en aardse kleuren, die passen bij een grensverleggende bergtocht. Maar ook behoren vrolijk gekleurde wandelschoenen tot de Columbia damesschoenen. Die staan lekker apart onder je wandelkleding als je de bossen intrekt of een lange strandwandeling gaat maken. Maar hoe mooi en hip de Columbia damesschoenen er ook uitzien. Het belangrijkste element bezit ook ieder paar en dat is functionaliteit. Zo weerhoudt je schoeisel je in ieder geval niet om nieuwe plekken op te zoeken en mooie dingen te beleven.

Vele voordelen

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.