witte Sneakers voor dames

Populaire filters
225 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Witte sneakers voor dames zijn een universeel stijlicoon

Witte sneakers voor dames zijn een essentieel deel van je kleerkast. Net als het klassieke witte T-shirt dat perfect past bouw je hier de beste looks mee. Van high top sneakers in basketbalstijl tot lage modellen, designer sneakers tot die sportklassiekers die voor altijd je hart veroveren, winnende looks maak je zo, met witte dames sneakers.

Een witte basis is ook het perfecte blanco canvas voor kleur, versterkt in contrast. Subtiele pasteltinten vallen extra op, felle neonkleuren knallen je tegemoet. Doorgestikt leer of gelaagde patronen, gekleurde logo’s en wat glimmende elementen voor extra glamour, het zijn ook hier de details die het hem doen. Draag je liever geen leer, dan leef je je liefde voor wit uit met de vegan varianten van de witte sneakers voor dames, gemaakt met extra aandacht voor dieren, de planeet en voor jou.

Met witte damessneakers maak je blikvangers van je voeten

Voor vintage vibes match je retromodellen witte dames sneakers net zo makkelijk met je favoriete denim als met een jurk. Je hebt weinig stijltrucs nodig om een statement look te scheppen. Sla simpelweg de pijpen van je spijkerbroek nonchalant om en draag rokken en jurken niet in de langste lengtes. Zo blijven je witte sneakers voor dames precies waar ze horen. Namelijk volop in zicht! Met futuristische sneakers of de zogenaamde “ugly sneaker” geef je er je eigen en eigentijdse draai aan.

Wit is een absolute klassieker op de tennisbaan. Hou je van deze look dan pak je een paar witte damessneakers in een herkenbare tennisstijl. Het is niet voor niets dat deze sportieve schoenen een universele stijlstatus ver buiten de tennisclub hebben gewonnen. Ze gaan in gestroomlijnde designs onder je stretch jeans en in modellen met meer volume passen ze perfect onder een pak. Een broek met wijde, lange pijpen en een oversized blazer in combinatie met een paar vette witte dames sneakers tonen dat je on trend bent.

Hou je witte sneakers wit met de juiste verzorging

Wit vangt makkelijk stof op en je schoenen worden vuil, dat is nou eenmaal niet te vermijden. Gelukkig zijn er zachte en effectieve reinigingsmiddelen die je witte sneakers voor dames niet alleen schoonmaken maar ook verzorgen. Suede sneakers borstel je zachtjes af en het liefst spuit je ze van tevoren even in met een speciale spray die ze meer watervast en vuilafstotend maken. Zo gaat je lievelingspaar witte dames sneakers lekker lang mee.