Overknee laarzen voor dames

Populaire filters
209 items weergegeven
blackhey
blackhey
blackhey·

Overkneelaarzen geven een snelle stijltwist met een scherp en sexy randje. Uiteraard zijn er meer ingetogen exemplaren, maar de aandacht wordt hoe dan ook gevestigd op je benen. Hoe je dit verder stylet is uiteraard aan jou, van casual en chique, luxe en classy, tot sweet en sexy. Iedereen geeft haar eigen draai aan deze uitgesproken laars.

Stijl stijgt tot het toppunt met overkneelaarzen

Zwarte exemplaren bieden veel variatie. Draag zwart in lagen van laars en panty, tot jurk en vest of trui. Over donkerblauwe skinny jeans kies je er een zwarte of witte luxe blouse bij. Een leren rok met laarzen is simpel en chique met een wit T-shirt. Wil je warm en klassiek, kies dan voor tweed en een wollen poncho, of een lange gebreide jurk. Pittiger is zwart kant en leer, of urban A-lijn omslagrokken met korte statement truien.

Waag je aan de nieuwe western look

Tactiel textiel regeert, in gekleurd fluweel en geborduurde brokaat. Stralend blauw fluweel gaat net zo goed onder een bloemenprint chiffon jurk als denim shorts. Speel met hakhoogte van plateaulaars en lage blokhak tot flinke stiletto's. Stretch, studs, strass en straps aan de achterzijde verzorgen de verleiding in sexy details. Hou je het liever meer ingetogen, ga dan voor cognacleer met een lage hak, over design denim met een casual blazer. Coördineer al je leer, van laars tot tas en riem.