Enkellaarzen voor dames

Populaire filters
51 items weergegeven

ECCO laarsjes ademen comfort en kwaliteit

Wie eenmaal ECCO laarsje aan heeft gehad en het optimale comfort, de uitstekende kwaliteit en de perfecte pasvorm heeft ervaren, wil niet anders meer! Of je nu op zoek bent naar laarsjes voor dagelijks gebruik of voor laarsjes voor een feestelijke outfit, ECCO laarsjes zijn altijd een goede keuze.

De laarsjes hebben een simpel, functioneel en tijdloos design. Het Deense schoenmerk heeft de schoen die jij nodig hebt, voor alle jaargetijden. In de winter doen de enkellaarsjes het bijvoorbeeld goed met een skinny jeans of rokje. Ook in de zomer staan de laarsjes geweldig bij je blote benen en je favoriete jurkje.Innovatieve materialen en technieken

ECCO werkt samen met wetenschappers aan de ontwikkeling van de beste technieken om jou te voorzien van schoenen van de meest innovatieve materialen. Bij het ontwerpen van de schoenen staan de levensduur, kwaliteit en comfort voorop.

Speciale aandacht is er voor de zool van de schoen. Voortdurend wordt gekeken naar onderzoeken naar loopbeweging en voetafwikkeling. De materialen worden constant getest en alleen de beste zolen worden in het schoeisel van ECCO verwerkt. De zolen zijn volledig waterdicht en je laarsjes zitten heerlijk luchtig.

De meeste laarsjes van ECCO worden gemaakt van yak leer. Yak leer heeft hele dunne collageenvezels, die het leer ontzettend sterk maken, maar tegelijk ook super soepel en zacht houden. Dat wordt jarenlang genieten van ECCO laarsjes.

Met laarsjes van ECCO kies je voor duurzaamheid

Wie kiest voor de uitstekende kwaliteit van ECCO, maakt een duurzame keuze. Want ECCO produceert duurzaam. Van koe tot schoen, ECCO heeft de controle over de volledige productieketen en stelt het welzijn van de aarde en van de voeten van de schoendragers voorop.Met laarsje van ECCO kies je voor topkwaliteit voor een mooie prijs en vooral ook voor jarenlang loopcomfort.