Dameskleding

Populaire filters
60 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.
infoGesponsord
Ga verder in de carouselGa terug in de carousel

Ontdek jouw retro look met Stieglitz

Het is 1975 en jouw roadtrip door Amerika gaat van start. Onderweg stop je bij de Grand Canyon en daarna ga je eten bij een authentieke Amerikaanse diner waar burgers en milkshakes niet meer dan normaal zijn. Met Stieglitz breng je een ode aan de jaren 70 en steek je de stijlen van toen in een modern jasje. Ontdek de ruime collectie met gewaagde flare broeken met abstracte en kleurrijke patronen. Of ga voor T-shirts met klassieke prints. Voor ultieme stijl en comfort kies je voor een jurk met bloemenprint.

Zeg nou zelf, een beetje nostalgie is natuurlijk altijd leuk en met Stieglitz kan je terug in de tijd met retro stijlen die in een modern jasje zijn gestoken. Het merk brengt verschillende culturen bij elkaar en creëert kleding met gewaagde prints.

Omarm jouw unieke stijl met de kleding van Stieglitz

Iedereen heeft een unieke stijl en Stieglitz moedigt dit aan. Breek met saaie mode regels, mode is wat jij ervan maakt. Met de retro stijlen van dit merk kunnen alle kleren met elkaar worden gecombineerd en gaat niets te ver.

Jij bepaalt wat jij draagt. Doordat we allemaal onze eigen stijl volgen wordt alles een stukje leuker. De retro pasvormen geven jouw zelfvertrouwen een boost en laten jou stralen. Je steelt de show tijdens elk etentje met je vrienden en nóg belangrijker, jij voelt je goed!

Ontdek wat vrouwelijkheid voor jou betekent

Durf jezelf te zijn. Die flare broek met bloemenprint en oranje coltrui vormen een perfecte match. Verleg je grenzen en kies voor een stijl die daadwerkelijk laat zien wie jij bent. Bij Stieglitz draait het allemaal om stoere en gewaagde lijnen met felle contrasterende kleuren. Met de kleding vertaalt het merk wat het betekent om vrouw te zijn.

Daag jezelf uit met Stieglitz. Trakteer jezelf op een nieuwe look en geef jouw signature look een upgrade. Welke stijl en outfit jij ook kiest, jij bepaalt wat jouw unieke stijl is en Stieglitz juicht je toe.