Dameskleding

Populaire filters
110 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Een simpele harmonie, dat is het modebeeld van Noa Noa, en tevens de Haïtiaanse betekenis en origine van de naam. Haiti is ook waar de Franse schilder Gauguin zijn inspiratie en muzes vond. De weelde en romantiek van het impressionisme. De exotische flora en fauna van een fenomenaal eiland. Gecombineerd met de typisch Deense designintegriteit, creëert deze originele mix het unieke Noa Noa beeld. Dit is het ultieme label voor dames mode met een vleugje Bohemian.

Noa Noa modemuze

Het kleurenpalet is een groot deel van de Noa Noa charme. Elegante linnen en katoenen rokken en jurken in poedertinten en pastels spreken tot de romantische verbeelding. Pasvorm en silhouet gaan voor eenvoud en souplesse. Noa Noa is krachtig en ingetogen tegelijk. Naast de zachte kledingstukken in dromerige kleuren, is er een klein streng en strak randje. De zwarte pantalons, scherp gesneden tuniektops, moderne korte jassen zorgen voor contrast.

Droom weg bij Noa Noa; het merk maakt de droom waar

De Noa Noa gaat verder om je meer opties te geven. Zo stel je gemakkelijk een complete Noa Noa dames garderobe samen met eindeloze opties tot onderling mixen en matchen. De wisselingen van het seizoen volgen de Noa Noa dames lijn, dus je blijft naadloos nieuwe stukken toevoegen. Ook nodigt het merk uit tot spelen met kleur in je accessoires. Zo maak je van een zachte katoenen broek met een paar eenvoudige espadrilles de perfecte outfit voor een luie zomerdag. Wil je meer pit, dan ga je voor een paar pittige pumps in een knalkleur. Noa Noa is het sprookje waarin de prinses zichzelf prima redt.