Innovatie en kwaliteit. Dat is waar K-SWISS damesschoenen voor staan. Al sinds 1966 is het label K-SWISS toonaangevend in de markt. Vanaf het eerste begin wijdde het label zich volledig aan innovatie, topprestatie en stijl. K-SWISS introduceerde in 1966 de eerste volledig lederen tennisschoen. Deze professionele schoen deed in dat jaar zijn intrede op de tennisbaan van het Engelse Wimbledon. In de loop van de tijd groeide K-SWISS uit tot een compleet lifestyle label op sportgebied. Zo vind je tegenwoordig naast professionele tennisschoenen bijvoorbeeld ook hardloopschoenen in het assortiment van K-SWISS. Het label streeft er voortdurend naar om sportschoenen te ontwerpen die tot topprestaties leiden en tegelijk de modebewuste trendsetter aanspreken. K-SWISS damesschoenen zijn van een sublieme kwaliteit en tegelijkertijd ook bijzonder mooi om te zien. Ben jij een fervent tennisser of hardloper, dan is dit prachtige label helemaal op jou toegesneden. Maar ook wanneer jij op zoek bent naar een sportieve outfit, maken K-SWISS damesschoenen jouw sportieve outfit helemaal compleet. Zowel voor sport als voor dagelijks gebruik lopen deze K-SWISS damesschoenen uiterst comfortabel. Ze zijn daarbij goed afgewerkt zodat ze lange tijd hun fraaie uiterlijk zullen behouden.


"Hippe kwaliteit gebaseerd op roemruchte historie"

Het populaire basisontwerp van de eerste lederen tennisschoen is in de huidige modellenlijn nog steeds terug te vinden. De verschillende witte tennisschoenen die je in het aanbod ziet staan zijn gemaakt van prima leer en hebben een slijtvaste rubber zool. Met deze K-SWISS damesschoenen win jij een stuk gemakkelijker de wedstrijd. Maar ook op straat blijf jij op deze schoenen prima in evenwicht. Draag ze lekker onder een stoere jeans, of in de zomer onder een kleurrijke rok. Zo ga je trendy door het leven en verwen jij jezelf met een comfortabel paar schoenen. Ook de hardloopschoenen zijn bijzonder trendgevoelig. Ze leiden tot goede prestaties tijdens je dagelijkse training, maar staan ook prima onder een coole outfit. Kies jij voor K-SWISS damesschoenen dan stap je daarmee vastberaden uit de anonimiteit. Je sluit je aan bij de almaar groeiende groep modebewuste sportieve mensen en laat zien dat jij helemaal gaat voor hippe kwaliteit!

Veilig betalen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38