Helly Hansen dameskleding is de beste kleding voor vrouwen die het beste uit hun kleding willen halen tijdens het werken en sporten. Dit merk werd in 1877 al bedacht door Helly Juell Hansen, een kapitein uit Noorwegen. Hij wilde samen met zijn vrouw Margarethe goede kleding ontwikkelen voor het ruige leven op zee, en na jaren rond te hebben gelopen met het idee maakten zij samen de stap een eigen kledingmerk op te zetten. De Helly Hansen dameskleding voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Nog altijd worden de ontwerpen gemaakt naar de ideeën van de kapitein en dat betekent dat de Helly Hansen dameskleding de beste kenmerken van alle kledingeigenschappen bezit. Zo is de Helly Hansen dameskleding van uitstekende kwaliteit, stevig, duurzaam, beschermend tegen diverse weersinvloeden en zeer comfortabel. Onder de meest zware omstandigheden zorgt de Helly Hansen dameskleding toch voor al het nodige comfort om je heen, en dat maakt deze kleding ideaal voor vrouwen met zwaar werk en voor dames die houden van outdoor sport.


"Trendy en beschermd"

Vrouwen die veel van hun kleding eisen, vinden alles wat zij zoeken in de Helly Hansen dameskleding. De ontwerpers van de Helly Hansen dameskleding werken hard om de hoge kwaliteiten van de kleding voortdurend te waarborgen, maar door de jaren heen zijn zij zich ook zeker gaan realiseren dat vrouwen ook eisen hebben op het gebied van uitstraling. Kleding moet goed zijn, maar je wilt er natuurlijk ook wel mooi uitzien. Het is aan het assortiment Helly Hansen dameskleding goed te zien dat er veel aandacht wordt besteed aan de looks van de kleding. Je komt diverse moderne kleuren tegen in het aanbod, evenals hippe modellen en stoere details. Je mag dan ook altijd het beste verwachten van de Helly Hansen dameskleding, of het nu gaat om de kwaliteit, het comfort of de uitstraling. Deze kleding is zeker een juiste keuze voor jou als jouw kleding veel te verduren krijgt tijdens het sporten of werken. Op de Helly Hansen dameskleding kun je altijd vertrouwen! Kijk snel verder in het ruime assortiment en stel jouw favoriete outfit samen! Je krijgt er zeker geen spijt van.

Geen verzend- en retourkosten

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.