Petite

Looks voor vrouwen tot 1.60 meter

Ontdek alle items

Selected Femme

Ontdek

Feestelijke winterjurken

Ontdek

Onze selectie

Dit seizoen gaan we terug voor wijde pijpen. Ontdek hier de nieuwste denimlooks.

Helene Catel

Buying Assistant

Onze favorieten

Tips waardoor je langer oogt

Down to earth

We beginnen bij de basis: de schoenen. Het ligt voor de hand dat een goede stiletto of naaldhak je een aantal centimeters omhoog lift, maar wanneer hakken niet helemaal jouw ding zijn kunnen creepers een goed alternatief zijn. Deze trendy plateausneakers zijn cool en comfortabel!

Het langste beentje voor zetten

Om jouw benen een killerboost te geven, is het raadzaam om balans in jouw beenpartij te brengen. Skinny jeans kunnen daarom riskant zijn omdat de heupen dan niet in lijn staan met jouw enkels. A-lijn rokjes, bootcut spijkerbroeken en flared jeans brengen de nodige balans aan in jouw onderstel.

Aint no waist high enough!

Highwaist jeans, broeken en rokken zijn voor petite dames gemaakt! Door de tailleband omhoog te brengen, ogen jouw benen optisch langer.

Stripe a pose

Iedereen heeft wel een item in de kast liggen met streepjes. Vaak zijn deze echter horizontaal, maar probeer eens om uit jouw comfortzone te stappen. Verticale strepen hebben namelijk de magische kracht om jou langer te laten lijken. Kortom: met een verticale lijn, heb jij sowieso een streepje voor!

Mono-colouring

Door veel verschillende kleurpaletten en partronen te gebruiken, creëer je verschillende ‘vlakken’ in jouw outfit. Om langer te lijken is het aan te raden om juist dezelfde tinten en kleuren te gebruiken. Match bijvoorbeeld pastel sneakers met dezelfde kleur broek. Of ga voor een classy jumpsuit of een speelse playsuit in dezelfde kleur of patroon.

Verberg