Filter1

Maidenform
Ondergoed & pyjama's voor dames

161 items weergegeven

Het van oorsprong Amerikaanse merk Maidenformwerd in 1922 opgericht en concentreerde zich toen al op het produceren van ondermode die een meer vrouwelijk silhouet creëerden. Ook vandaag de dag is Maidenform er voor dames die op zoek zijn naar ondermode en lingerie die hun silhouet corrigeren en vormen.

Comfort en correctie met Maidenform

De corrigerende lingerie van Maidenform is ideaal voor onder een strak jurkje, een kokerrok of een skinny jeans. We hebben allemaal wel eens dagen dat we niet helemaal strak in ons velletje zitten. Met een corrigerende body, tailleslip of een hemdje van dit fijne merk is dat geen probleem meer. Zonder moeite worden je heupen glad en strak. Geen muffintops meer of zichtbare randjes onder je favoriete jurkje!

Corrigerende lingerie is niet saai!

Ben je bang dat je er niet zo sexy uitziet in een corrigerend setje van Maidenform? Dat is echt niet nodig, want het merk doet er alles aan om zijn ontwerpen niet alleen comfortabel te maken, maar ook mooi voor het oog. Combinaties van satijn, kanten details en rekbaar corrigerend materiaal staan ontzettend sensueel. Je voelt je daarom niet alleen goed in je vel, je ziet er ook nog eens tiptop uit!