Fleece jassen voor dames

Populaire filters
619 items weergegeven

Wat is fleece?Fleece is een synthestische stof die lijkt op een vacht. Sterkte van de stof is het feit dat deze sterk isoleert waardoor de stof bescherming biedt tegen elke weersomstandigheid.

Heb jij al een fleecejas voor dames in je collectie? Fleecejassen voor dames zijn heerlijk warm, sportief en veelzijdig. Combineer je fleecejas met je sportoutfit wanneer het koud is en je gaat buiten sporten, of draag fleecejassen voor dames in je vrije tijd in plaats van een jas. Een fleecejack in getailleerd model staat mooi vrouwelijk, maar een fleecejas met lossere fit is weer extra comfy voor bijvoorbeeld outdoor activiteiten zoals tuinieren of fietsen. Ook qua kleuren kun je alle kanten op, want fleecejassen voor dames zijn er in alle kleuren van de regenboog en ook in leuke prints!

"Fleecejassen voor dames zijn sportief en houden je goed warm"

Te warm voor een jas en te koud om zonder jas de deur uit te gaan? Draag dan een fleecejack dat past bij je dagelijkse garderobe. Handige ritsen en zakken zorgen ervoor dat je al je essentials met je mee kunt dragen, zoals telefoon, pasjes en sleutels. Een fleecejack met capuchon is ideaal wanneer je 'm echt gebruikt om in te sporten en er zijn ook echte buitenjassen met fleece, die bijvoorbeeld gevoerd zijn met ander materiaal en je zo warm houden bij ijskoude temperaturen. Bedenk goed waarvoor jij je fleece jas wilt gaan gebruiken en maak op basis daarvan je keuze. Fleece jassen zijn vaak easy care, want ze pillen en krimpen niet wanneer je ze volgens de wasvoorschriften wast.

Relevante pagina's