Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.

Supra is van origine een echt skatemerk, dat is opgepikt door de hipsters op straat en vervolgens een groot sneaker brand is geworden. Het merk is te danken aan Angel Cabada, een jongen uit Californië die begin jaren '90 met vrienden bedacht kleding te gaan maken. De lijnen waren succesvol, en in 2006 besloot hij ze te complementeren met footwear. Het doel: skateschoenen ontwikkelen die niet zo lomp waren als voorheen het geval was. Zo kwamen ze met de Skytop: een sneaker met een extra 'verdieping' bovenop de high-top. Aan invloedrijke skaters werd gevraagd zich met de stijl en constructie van de sneakers te bemoeien. En al was het de bedoeling een underground skate merkje op te richten, de schoenen werden een groot succes, ook onder niet-skaters. Waarschijnlijk kwam dat door de ultieme combinatie van de duurzaamheid en ondersteuning van skateschoenen aan de ene kant, en de looks en het comfort van sneakers aan de andere kant.

"Stoere en stylish skate sneakers van de Supra dames collectie"

Dat de Supra dames sneakers cool, urban en fashionable zijn, is wel zeker. Dat komt omdat de ontwerpen van de Supra dames sneakers origineel zijn, met opvallende details. Zo hebben we van de Supra dames collectie high-top sneakers in een bescheiden dierenprint, maar ook in bloemenpatroon met rits. Maar ze springen er niet allemaal uit in kleurgebruik: er zijn ook zwarte high-tops en metallic grijze sneakers van de Supra dames collectie waarmee je altijd stylish voor de dag komt. Die combineren perfect met een verwassen skinny jeans, een soepele sweat pant of een city-chique outfit. Stuk voor stuk hebben de Supra dames sneakers iets bijzonders en charmants, terwijl ze natuurlijk ook vooral heel erg stoer en comfortabel zijn...