Mode

Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
Collectie
Neus
48 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.


Cruyff: waar lifestyle en topsport samenkomen

Cruyff is een sportief merk van gave sneakers die internationaal bekend staan om hun kwaliteit en moderne uitstraling. Schoenen die tegelijk luxe en sportiviteit laten zien. Schoenen waarmee jij zegt: hier ben ik. Zelfverzekerd, trendy en even uniek als de speler naar wie het merk genoemd is.

Van het voetbalveld naar de modewereld

Het spel van Johan Cruijff was ronduit buitengewoon. En ook buiten het veld werd hij een wereldster. Dat had alles te maken met zijn sterke persoonlijkheid en zijn liefde voor mooie, luxueuze dingen. Klinkt dat herkenbaar? Dan zullen deze schoenen bij jou passen met hun functionele design, high-tech materialen en ultieme comfort. 

Maar uiteraard ook met de elegantie die de voetbalspeler zo onweerstaanbaar en populair maakte, bij voetbalfans en alle andere mensen. De schoenen van Cruyff combineren bovendien het beste van twee werelden: uitmuntend vakmanschap en design met nieuwe materialen en geavanceerde technieken. 

De sneakers die je kent, maar dan net even anders

Voetbal en luxe: vandaag de dag gaan die twee hand in hand. Maar dat was vroeger wel anders. De eerste speler die mode en sport samen op de kaart zette, was, je hebt het al geraden, Johan Cruijff. In Barcelona, 1979, vroeg Johan aan Emilio Lazzarini, een bekende designer en een goede vriend van hem, om te helpen een lijn functionele maar elegante sportkleding te ontwikkelen. 

De resultaten van die onverwachte samenwerking zie je ook vandaag nog terug in Cruyff-ontwerpen. Of je nu gaat voor een klassieke zwarte sneaker om onder een strak pak te dragen of een sportiever model om comfortabel het weekend in te gaan, je ziet er altijd stoer en stijlvol uit. 

Combineer je Cruyff-sneakers hoe jij dat wilt

De sneakers van dit merk zijn eindeloos met jouw outfits te combineren. Kies onder een pak bijvoorbeeld een lederen sneaker in een kleur die past bij je broek. Op minder formele werkdagen kun je je sneakers ook eens combineren met een spijkerbroek of een chino en een T-shirt of hemd. Als je voor witte sneakers kiest, vergeet dan niet een paar gave veters uit te zoeken.

Nog meer uit je sneakers halen? Besteed dan de nodige aandacht aan je sokken. Zorg ervoor dat ze lekker opvallen onder jouw outfit of draag juist korte sokken die je niet ziet zitten. Dat is extra mooi met een jeans waarvan je de pijpen oprolt. Zo gaat alle aandacht – terecht – naar je trendy sneakers.