Filter1

Cras
Catalogus

89 items weergegeven

Cras, omarm jouw vrouwelijkheid met dit duurzame merk

Wees niet bang om een stijlstatement te maken met de items van het Deense modelabel Cras. Dit merk heeft een belangrijke missie, op en top glamoureuze mode maken mét een duurzaam karakter. Sla dus twee vliegen in een klap en geef jouw garderobe een upgrade. Maak jij graag van iedere look een modefeestje? Dan mag je dit merk niet overslaan tijdens jouw volgende shoppingronde. Van de mooiste jurken en rokken, tot vrouwelijke tops en stijlvolle pantalons, met deze items kom jij piekfijn voor de dag. Geniet van luxueuze stoffen en een vrolijk kleurenpallet. Dit Scandinavische modemerk kenmerkt zich door haar geheel eigen look. Durf buiten de gebaande paden te treden en geef jouw look een flinke dosis fashion.

Een blik op de toekomst

In het Latijns-Amerikaans betekent het woord Cras ‘morgen'. Met haar blik op de toekomst werkt het merk dan ook aan een beter modeklimaat, zodat ook toekomstige generaties van onze planeet kunnen genieten. Van duurzame materialen tot een verantwoord productieproces, het merk streeft er naar op alle vlakken een duurzame keuze te maken. Gecertificeerde ecologische materialen als wol en katoen voeren de boventoon bij het produceren van de kleding. Daarnaast maakt Cras veelal gebruik van gerecyclede materialen waaronder plastic. Door voor duurzame opties te kiezen wordt water bespaard en vervuiling zoveel mogelijk tegengegaan. Ook probeert het merk haar productieproces zo dicht mogelijk bij huis plaats te laten vinden. De breisels worden daarom ook gewoon in Denemarken gemaakt!

Jouw nieuwe look shop je makkelijk online

Dit Scandinavische merk laat zien dat mode zowel speels, glamoureus én duurzaam kan zijn. Een goede reden dus om jouw garderobe aan te vullen met wat fijne items van Cras. Of je nu op zoek bent naar een look voor een feestelijk diner, of een outfit waarmee je die nieuwe deal binnensleept, bij Cras ben je aan het juiste adres. Kies voor een knaller van een outfit en geef iedere dag een gouden randje.