Filter

Corsetten voor dames

31 items weergegeven

Wat is een corset? Een corset is een vorm van lingerie. Een corset bestaat uit een top met voorgevormde cups of baleinen die door middel van een veters aangespannen kan worden. Op die manier wordt er druk uitgeoefend op bepaalde punten in het lichaam en krijgt het lichaam de vorm van een zandloper. Tot de Tweede Wereldoorlog droegen vrouwen altijd een corset, nadien werd het dragen ervan niet meer als de norm aanzien.

Corsetten worden tegenwoordig weer volop gedragen door modieuze dames die een smaakvolle sexy uitstraling weten te waarderen. De populariteit van het corset is tevens te danken aan de goede ondersteuning die dit kledingstuk biedt en de aantrekkelijke manier waarop de taille en de borsten geaccentueerd worden. Veel lingerieliefhebsters hebben één of meerdere modellen in hun garderobe als waardevolle aanvulling op een trendy outfit. Zalando heeft ingespeeld op de behoefte van hippe vrouwen die het prettig vinden om moderne corsetten te dragen. Wanneer je in de online shop de collectie corsetten bezoekt die wij speciaal voor jou hebben samengesteld, dan kijk je je ogen uit. Natuurlijk hebben wij op de eerste plaats gekeken naar een degelijke uitvoering en een optimaal materiaalgebruik. Daarnaast zijn onze corsetten uitsluitend van trendsettende modemerken die de meest recente ontwikkelingen op modegebied doorvoeren in hun collecties.!

”De corsetten van Zalando; smaakvol en uitdagend!”

In onze serie corsetten heb je een gevarieerde keuze uit verschillende modellen die op een beschaafde manier flirty genoemd mogen worden. Het kleurgebruik van de diverse corsetten is helemaal van deze tijd en de vormgeving is met veel respect voor de sierlijke vormen van het vrouwenlichaam uitgevoerd. . Met een goede corset maak je een slankere indruk onder jouw hippe bovenkleding. Met een van onze super vrouwelijke modellen maak je bovendien in de slaapkamer een onweerstaanbare indruk op je partner. Zo zit je altijd goed met een corset dat je fantastisch kunt combineren met bijvoorbeeld een sexy panty of een een paar mooie netkousen!

Relevante pagina's

Premium merken: