Filter1

Colmar
Catalogus

59 items weergegeven

Colmar kleding staat voor jarenlange ervaring en innovatie. Dit Italiaanse merk van wintersportkleding bestaat al sinds 1923 en is dan ook een bekende naam in de sportwereld. Met Colmar kleding kun je rekenen op topkwaliteit en functionaliteit in combinatie met eigentijdse looks. Ga je dit jaar op wintersportvakantie of sport je veel in het dagelijks leven? Neem dan zeker een kijkje in de collectie bij Zalando!

Colmar kleding voor sportievelingen

Wintersport en Colmar kleding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het Italiaanse merk produceert al sinds jaar en dag sportkleding voor topsporters in de skiwereld. Producten worden constant getest, aangepast en verbeterd. Met behulp van feedback van topsporters weet Colmar zijn kleding constant op topniveau te houden. Ben je op zoek naar winterkleding die jouw vaardigheden op de skipistes niet alleen ondersteunt, maar ook verbetert? Dan is Colmar kleding voor jou gemaakt!

Van bergtop tot golfbaan

Naast wintersportkleding richt Colmar zich de laatste jaren ook op ready-to-wear voor het winterseizoen, zoals donsjassen en truien en sweaters van hoge kwaliteit. In 2010 werd de liefde van Mario Colombo voor de golfsport omgezet naar een kledinglijn voor de desbetreffende sport. Colmar kleding beperkt zich dus niet alleen tot de skipistes, maar ook op de golfbaan kun je genieten van de expertise van dit hoogstaande merk.