witte Cocktail- & galajurken voor dames

Populaire filters
175 items weergegeven

Stralen doe je in witte galajurken

Niets is leuker dan je opmaken en aankleden voor een avondje stappen of een speciale gelegenheid. Laat je bescheidenheid maar varen en laat je van je sexy en vrouwelijke kant zien. In witte galajurken en cocktailjurken komt elke vrouw zelfverzekerd over en komt de vrouwelijke schoonheid helemaal tot zijn recht. Bij Zalando vind je galajurken in verschillende wittinten en lengten.

Wat is je ideale pasvorm? Er is zoveel variatie - van mouwloze tricots tot wijd uitlopende cocktailjurken en kanten jurken van verfijnde materialen. Kijk wat bij jou past en gebruik de filters op de site. De voorpret voor een avondje glamour begint online! Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Witte cocktailjurken voor bijzondere momenten

In de collectie witte cocktailjurken en galajurken vind je voor iedere gelegenheid de perfecte jurk. Ga je naar een bruiloft op het strand, dan is een wit zomerjurkje ideaal. Wordt het een chique diner, kies dan voor een strakke look. Je maakt je outfit compleet met een paar mooie hakken of comfy platte schoenen. Wit is neutraal, dus met sieraden en accessoires kan je ook wit kleur en glans geven. Benadruk je unieke persoonlijkheid met subtiele make-up - alle ogen zullen op jou gericht zijn.

Zelfverzekerde stijl

Wat is er leuker dan je voorbereiden op een bruiloft of een feestje? Laat je van je sexy kant zien en draag een witte galajurk helemaal op jouw manier. Houd het speels en kies een jurk met subtiele print voor een smart casual avond. Straal openheid uit op informele events. In witte galajurken van zachte materialen voel je je altijd fijn en dat straal je uit!

Draag je jurk met trots en kies voor glanzende materialen. De lengte van de jurk bepaal jij zelf. Op zalando.nl vind je witte galajurken van kort tot lang. Is de gelegenheid formeel, dan kun je het beste voor een iets langere jurk kiezen. De keuze is aan jou!