Populaire filters
12 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Roberto Cavalli is al decennialang een iconische naam in de designwereld. Niet meer dan terecht, want sinds de jaren '70 weet de Italiaan collectie na collectie te begeesteren en te raken. Hierbij maakt hij niet alleen gebruik van zijn handelsmerken -denk: unieke prints en spijkerbroeken met een gezandstraald uiterlijk-, maar blijft hij ook nadenken over nieuwe invloeden en invalshoeken.

Eén van die nieuwe wegen die Cavalli inslaat, is CLASS Roberto Cavalli, een modieuze vrouwenlijn, die hij speciaal ontwikkelde voor de bijzondere momenten in een vrouwenleven, gelegenheden waarop je als een echte dame wilt stralen, bewonderende blikken wil oogsten en voor de dag dient te komen zoals je het maar zelden kan doen.

Vanaf dat je de collectie, waarin je o.a. een gevarieerde keur aan handtassen, jurken en blouses vindt, bekijkt, weet je meteen dat CLASS Roberto Cavalli een topprioriteit vormt voor de Italiaanse topdesigner. Kosten noch moeite werden gespaard om de unieke Cavallisignatuur te verwerken in exclusieve, elegante en tijdloze ontwerpen, die nooit opvallen om op te vallen, maar die de draagster ervan toch laten opmerken tussen de massa. meer...

CLASS Roberto Cavalli: exclusief versus draagbaar

Ook opteert Cavalli hier weer voor zijn typische opdrukken, hetzij subtiel en steeds passend in het geheel. Dit maakt de stukken dan weer heel draagbaar en bovendien vlot combineerbaar met items uit alle hoeken van de modewereld. Ondanks al die paradoxen- signaturen versus vernieuwing, exclusief versus draagbaar, ietwat excentriek versus vlot combineerbaar- is CLASS Roberto Cavalli een evenwichtige collectie, die onmisbaar is in de garderobe van de moderne, zelfbewuste vrouw die een eigen stijl hoog in het vaandel draagt en bovendien verrassend durft combineren.

Je persoonlijke klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op Zalando.nl.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.

Interessante tips:

tassen

leren tassen

designer laarzen

designer schoenen

premium dames