Filter1

Camper
Catalogus

980 items weergegeven

Camper

Futuristische desert boots, elegante sneakers en instappers met plateauzolen, Camper gaat de stijlrevolutie aan. Vintage inspiraties leiden tot vernieuwing en de nieuwe materiaalcombinaties zijn subliem. Het is weinig merken gegund hun koers te verleggen zonder identiteit te verliezen, maar deze Spaanse schoenen stijlgoeroes gaan ervoor. En hoe.

Camper zet een nieuwe koers in

Speel zoek de verschillen met Camper Twins. Deze iconische schoenenserie wordt gelukkig voortgezet. Links en rechts vullen elkaar naadloos aan, maar zijn nooit exact hetzelfde. En nee, deze lijn is niet alleen voor kinderen. Ook de Beetle blijft, en biedt het vertrouwde comfort zoals alleen deze zachte instapper met flexibele rubberen zool dat kan. De Pelotas, een soort leren sneaker met een uitgesproken rond silhouet, blijft nog altijd nieuwe fans vergaren.

Humor krijgt een nieuwe dimensie in Camper schoendesign

Casual schoenen, formele schoenen, slippers, sandalen en enkellaarzen, alles is er en alles is en blijft echt Camper. Brogues met een dikke profielzool gaan onder een pak, net als de sandalen met brede leren banden. First Walkers zijn de beste schoenen voor baby’s die alvast hun voeten testen. Zoek je het ultieme Camper comfort? De vilten pantoffel valt op door de ronde neus en door de ergonomische bocht van de zool rollen je voeten perfect af.