Populaire filters
75 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Calvin Klein is natuurlijk een wereldmerk, bekend van bijvoorbeeld de jeans maar ook van de parfums en natuurlijk de hippe onderbroeken. Maar er is meer. Calvin Klein Golf golfkleding biedt iedereen die graag golft, of het nu op niveau is of gewoon om af en toe een balletje te slaan, de kleding die hij of zij nodig heeft. Calvin Klein Golf golfkleding is stijlvol, praktisch en niet te duur. Bovendien is Calvin Klein Golf golfkleding van prima kwaliteit. Je hebt er dus een goede koop aan en kunt lang plezier beleven aan je kledingstuk. Calvin Klein Golf golfkleding heeft alle basiskleding die je nodig hebt op de golfbaan. Er zijn volop shirts met kraagje maar ook onder pullovers voor als het kouder wordt. Verder uitstekende broeken die winddicht zijn en ook soepele trainingsbroeken. Kortom Calvin Klein Golf golfkleding biedt alles wat je nodig hebt aan basiskleding om te kunnen golfen.

Calvin Klein Golf - Voor de beste prestaties op het golfcourt!

Niet onbelangrijk: Calvin Klein Golf golfkleding ziet er fantastisch uit. Niet opzichtig maar beschaafd en smaakvol. Er zijn kledingstukken is leuke en mooie kleuren die goed bij elkaar passen en de Calvin Klein Golf golfkleding is klassiek maar zeker niet oubollig. De materialen zijn helemaal van nu, al is het aloude 100% katoen natuurlijk ook vertegenwoordigd. Shirts met korte en lange mouwen zijn er van dit materiaal maar die zijn er ook van ademend kunstvezel. Er is dus voor elk wat wils en weinigen zullen de fijne pullovers met V-hals kunnen weerstaan. Prachtig in hun eenvoud en ontzettend praktisch. Met de Calvin Klein Golf golfkleding komt u altijd goed voor de dag op de golfbaan, welk type weer het ook is en op welk niveau je ook speelt. De heerlijke kleding van Calvin Klein Golf golfkleding maakt het je mogelijk om altijd met volle bewegingsvrijheid je favoriete sport te beoefenen, terwijl je er correct uitziet en je spieren voldoende warm houdt. En is het warm, dan speel je in één van de fijne dunne shirts met korte mouwen. Neem dus snel een kijkje in de collectie van Calvin Klein Golf golfkleding en je zult verbaasd zijn over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38