accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Startpagina

cadeau ideeën voor elke gelegenheid!

Cadeaus voor jouw lief

de beste wensen voor speciale mensen

inspiratie

Cadeau ideeën

Een cadeau-crisis: herken je dat? Wat koop je nu voor de beste moeder van de wereld? Waarmee maak je jouw beste vriendin nou ècht blij? Of nog moeilijker: wat koop je voor iemand die àlles al heeft? Geen nood, Zalando weet raad! Doe inspiratie op (en misschien vind je ook wel iets leuks voor op jouw eigen verlanglijstje ;-)).


Het mooiste geschenk is natuurlijk de geboorte van een kind! Dat maakt het misschien wel extra moeilijk om voor deze gelegenheid een passend presentje te vinden. Een ding wat zeker is, is dat kleine baby'tjes veel kleertjes nodig hebben. Gelukkig hebben we bij Zalando een ruim assortiment aan babykleding! Zo hebben wij de meest schattige mutsjes, de warmste rompers en de koelste slofjes. Maar aangezien lekker slapen en voldoende luieren hoog op het prioriteitenlijstje van de meeste baby's staan, hebben we ook lekkere slaapzakjes, warme pyjama's en de liefste knuffeltjes in de aanbieding. Kies hier het beste kraamcadeau!

Het leven kan goed uitpakken- en cadeaus ook!
- Zalando

Op zoek naar een geschikt huwelijksgeschenk? Een mooi cadeau is een mooi gebaar om te laten zien hoeveel geluk jij het bruidspaar wenst, maar wat geef je dan? Het is altijd een goed idee om iets blijvends te geven. Dit symboliseert in zekere zin het huwelijk opzich, maar het is ook mooie herinnering aan de trouwdag voor het bruidspaar. Sieraden en horloges doen het vaak goed bij de bruid en bruidegom. Daarnaast zijn mooie oorbellen of orginiele clutches leuke cadeau ideeën voor vrouwen. Voor de man kun je denken aan manchetknopen of een chique stropdas. Bekijk hier alle huwelijkscadeaus!


Hoeveel kaarsjes de jarige ook uitblaast, bij een verjaardag horen cadeaus! Maar hoe blijf je orgineel? Met een standaard boekenbon kom je er vaak niet meer vanaf. Bovendien is een verjaardag ook altijd een mooi moment om iemand te verwennen met een leuk geschenk. Een tijdloze tas, een coole zonnebril, een stoere riem of een portommonee (die ze natuurlijk wel zelf moeten vullen): wij bieden het allemaal. Bekijk de hier de verschillende cadeaus. Ook voor de kleintjes hebben we de coolste rugzakken, de leukste verkleedpakjes of de meest stoere mutsen waar je menig kind superblij mee maakt! Check hier de coolste cadeaus voor kids!


Genoeg inspiratie opgedaan? Gelukkig kun je dan lekker vanuit jouw luie stoel, de ultieme cadeaus gaan bestellen! Urenlang slenteren van winkel naar winkel is niet meer nodig want de door jouw uitgezochte geschenken worden netjes aan jouw deur afgeleverd.


Veel plezier en onthoud: "The quality of gifts depends on the sincerity of the giver" - Ann Patchett