accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

Brautunterwäsche

Bruidslingerie

112 artikelen weergegeven
  • 1
  • 2

112 artikelen weergegeven
  • 1
  • 2

Welke bruidslingerie maakt jouw huwelijk een waar sprookje?

Bh's, korsetten en bustiers voor iedere trouwjurk


Heb je na eindeloos passen de ideale bruidsjurk gevonden? Dan hoort daar natuurlijk ook de perfect matchende bruidslingerie bij! Koop niet zomaar iets, want van de verkeerde keuze zul je eeuwig spijt hebben. Je wilt definitely geen bh-bandjes op je trouwfoto’s terug zien of er achteraf achter komen dat de lijntjes van je slip wel erg zichtbaar zijn door je jurk heen. Dus wat staat er op je checklist?

Het belangrijkst is om jouw bruidslingerie aan te passen aan het model van je bruidsjurk. Voor trouwjurken met een halternek of met kruislingse banden zijn er speciale bh’s en bustiers te koop waarbij je de bandjes onder de halter kunt verstoppen. Ook een korset is erg populair: romantisch kant, spannende doorkijkjes en bloemige patronen. Niet alleen super sexy om je bruidsnacht mee in te gaan, het accentueert ook je boezem. Bovendien kun je met een korset ongewenste rondingen wegwerken en je figuur optimaal laten uitkomen. Lekker zorgeloos je bruiloft in!

Een string, slip of hipster voor een volmaakt plaatje


Bij een jurk die strak om je lichaam past het beste een string of hotpants. Is je jurk iets wijder of vrij kort, ga dan juist voor een onopvallende slip. Je wilt namelijk niet dat alle gasten getuige zijn van jouw keuze lingerie, wanneer het er wild aan toe gaat op de dansvloer. Maak je ‘bridal look’ af met een panty of een paar kousen dat matcht met de kleur van je jurk. Vergeet vooral niet wat extra setjes mee te nemen! En om echt über sexy de nacht in te gaan, kies je natuurlijk voor een kousenband of jarretels om jouw droomprins het hoofd op hol te brengen!