Brede schoenen

Geef je voeten comfortabele bewegingsruimte

Shop nu

Wijde sandalen met hakken

Verwen je voeten met de nieuwste trends zonder in te boeten aan comfort.

Shop nu

Onze favorieten

Sla NU je zomersandalen in!

Vanamo Korell

Inkoper damesschoenen

Onze favoriete merken

Brede schoenen voor dames

En daar wringt het schoentje niet meer

In het vinden van het perfecte paar schoenen kan soms heel wat tijd kruipen en als je op zoek bent naar brede schoenen voor dames kan het nét iets langer duren. Je kent de teleurstelling wel: na lang zoeken heb je eindelijk het perfecte paar op het oog, maar daar wringt het schoentje - letterlijk en figuurlijk. De schoenen zitten te krap, voelen te smal aan en je voeten lijken wel knel te zitten. Maar deze problemen verdwijnen nu. Zalando besloot zijn assortiment brede schoenen uit te breiden. Waarom? Omdat elke vrouw een verhaal zoals Assepoester verdient waarbij het schoentje perfect past.

Een schoen voor elke voet

Geen blaren, pijntjes of andere vervelende klachten meer aan je voeten; deze extra wijde schoenen geven je voeten de ondersteuning die ze nodig hebben en zitten daardoor ongelofelijk comfortabel. Zeg maar dag tegen te strakke schoenen en laat die tenen maar lekker bewegen in je nieuwe aanwinst. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat er voor dames met bredere voeten een minder stijlvolle collectie is. Ook jij kan rondlopen in de nieuwste trends die bij jouw stijl horen. Dus draag je graag pumps, sandalen, sneakers of laarzen; ook dat is voor dames die wijdere schoenen nodig hebben geen probleem.

Verberg

Wil je 10% korting* op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor de Zalando-nieuwsbrief en krijg niet alleen 10% korting op je eerstvolgende bestelling, maar ontvang ook updates over sales, trends en outfitinspiratie.

Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe Zalando jouw gegevens verwerkt.