Filter1

Brava Fabrics
Catalogus

181 items weergegeven

Met Brava Fabrics pak jij je shine

Stap jij het liefst met een vrolijke look de deur uit? Dan is het hoog tijd om in de collectie van Brava Fabrics bij Zalando te duiken. Hier vind je dé signature pieces voor jouw unieke looks. Pak je shine! Je hebt veel om uit te kiezen. Zo is er voor iedereen een nieuwe fave te vinden in de collectie. Of je nu een kleine print of juist een groot dessin op je top wilt. En of die print nu basic is of liever met bijzondere kleurcombinaties. De keuze is aan jou! Welke items je ook uitkiest, je gaat altijd voor een frisse en eigentijdse outfit. En dat wordt gezien! Het maakt je looks karakteristiek – laat je persoonlijkheid stralen met je kleding.

Opvallende must-haves voor jouw moderne garderobe

Hoewel de kledingstukken van Brava Fabrics opvallen als geen ander, hebben ze tegelijkertijd een tijdloos jasje. En juist die combinatie maakt dit dé nieuwe must-haves in jouw garderobe. Met deze items steel je keer op keer de show – en je beleeft er jarenlang plezier aan. Hoe je een fraaie look tevoorschijn tovert? Combineer de eyecatchers met de basic items in de uitgebreide collectie. Een broek met een eenvoudig design staat beeldig bij een top met een bijzondere print. Het gaat om de juiste balans. Met alle kledingstukken van Brava Fabrics maak je een feest van je looks. Wees niet bang om jezelf te laten zien, gehuld in een unieke trui of overhemd!

Met Brava Fabrics maak je een duurzame keuze

Over feestjes gesproken! Er is nog meer om blij van te worden. Brava Fabrics heeft duurzaamheid voorop staan. De kledingstukken worden in Spanje en Portugal geproduceerd, waar het label nauw samenwerkt met lokale ateliers in Barcelona en Oporto. De lokale productie heeft ook als voordeel dat de kleding minder ver hoeft te worden vervoerd. Het merk maakt kleding van een hoogwaardige kwaliteit, om lang met je mee te gaan. Er wordt gewerkt met organisch katoen en gerecycled polyester, viscose en wol. Zo is de viscose gemarkeerd met Lenzing™ EcoVero™, een EU Ecolabel waarbij houtpulp uit natuurlijk gekweekte, hernieuwbare en FSC of PEFC gecertificeerde bossen wordt gebruikt. Fijn voor je huid én het milieu. Ten slotte zijn de verpakkingen bij de kleding duurzaam ontworpen, om minder plastic te verbruiken. De kleding van Brava Fabrics wordt ingepakt en gelabeld met gerecycled karton. Een verstandige keuze!