Filter1

Bogs
Catalogus

33 items weergegeven

Bogs

Bogs is een Amerikaans merk, bekend om regenlaarzen in hoge kwaliteit en met bijzondere ontwerpen. Naast de herkenbare stijl heeft Bogs met haar technologie de regenlaars absoluut geperfectioneerd.

Bogs voor de beste regenlaarzen

Bogs heeft namelijk zelf een eigen materiaal ontwikkeld dat, zoals een regenlaars vereist, waterdicht is. Het is ook stevig, dus slijtvast, en het is rekbaar waardoor de laarzen niet alleen hun werk doen en lang meegaan, maar dus ook heel lekker zitten. Nu zullen je dagelijkse omstandigheden niet zo extreem zijn, maar mocht je in de vrieskou naar buiten gaan, dan zijn je Bogs bestand tegen temperaturen tot wel min 40 ˚C! Rubberen laarzen hebben net als sommige sportschoenen de neiging de voeten wat minder fris te houden. Bogs voorkomt dit probleem door de regenlaarzen uit te rusten met de Bogs Max-Wick voering, die vochtregulerend werkt en je voeten drooghoudt. De handige grepen aan de zijkanten van de laars maken het makkelijk deze aan en uit te doen, en de antislip zool houdt je staande.

Met Bogs houdt je het droog in stijl

Rubberen regenlaarzen zijn een wat ongebruikelijk stijlicoon. In vol festivalornaat van podium naar podium wanneer het veld in een ware modderpoel verandert, gaat uitstekend met regenlaarzen aan. Combineer Bogs zonder blikken of blozen met kanten shorts of korte rafelige jeans, je favoriete jumpsuit of vintage-stijl-jurk, pak je tickets, knoop je heuptas om en het festivalseizoen is officieel geopend. Onder een leuke kleurige regenjas of trendy trenchcoat passen een paar stijlvolle regenlaarzen ook goed. Toch maar die zondagse wandeling in dikke outdoorjas door het druilerige weer? Nog even snel door de regen op de fiets boodschappen doen, doe je Bogs aan en blijf droog.