accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

Zalando's Blogger Awards 2013

-

Maak kans op een jaar lang gratis shoppen bij Zalando t.w.v. € 1.200!

Stem hieronder op de blogger die volgens jou de People's Choice Award voor beste blog verdient en maak kans op deze fantastische prijs.

Daarnaast reikt een speciaal geselecteerde modejury de Jury Award uit. Meer info over de Jury Award vind je hier.

STEM nu

Fleur van Sambeeck

Girly & Geeky

Carmen Leenen

My Daily Fashion Dosis

Caroline Sterrenberg

Pick me an outfit

Sharon Teeuwen

Style Chameleon

Stem
op mij

Fleur van Sambeeck

Girly & Geeky

-
Meet me: Fleur van Sambeeck, een 18-jarige entrepreneurial wildcat met een passie voor schrijven! Ik blog al sinds mijn veertiende over fashion en lifestyle op Girly & Geeky, dus was er al vroeg bij. Naast mijn studie International Business hou ik van sport, design, inspirerende figuren en thuishaven: bounty island Curaçao!
Fleur‘s Style
Klik op het product om te shoppen
Zalando's Blogger Awards 2013 Op 1 oktober reikt Zalando de Zalando Blogger Awards 2013 uit in Amsterdam. Er worden twee awards uitgereikt, de Jury Award en de People's Choice Award. De winnaar van de Jury Award wordt bepaald door een speciaal geselecteerde modejury. De winnaar van de People's Choice Award wordt bepaald door de stemmers. In augustus vond er een nominatieronde plaats. De vier fashion blogs die de meeste stemmen wisten te verzamelen zijn doorgegaan naar deze finaleronde. De vier genomineerden zijn hierboven te zien. In de finaleronde dienen de vier genomineerden wederom de meeste stemmen te verzamelen. De winnaar wint een jaar lang gratis shoppen op Zalando t.w.v. € 1.200 en een gastblog in Zalando's online magazine. Maar ook de stemmers maken kans op een mooie prijs, namelijk een jaar lang gratis shoppen op Zalando t.w.v. € 1.200. Op 1 oktober maken we tijdens Zalando´s Blogger Awards 2013 bekend welke bloggers de People's Choice Award en de Jury Award in de wacht hebben gesleept.
BACK TO TOP