accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

bikerjack

Het bekende leren jasje voor een stoere look Het bikerjack is de ideale tussenjas en onmisbaar in elke garderobe. Dit trendy kledingitem is in een nieuw jasje gestoken en was niet eerder zo populair. Lees hier hoe je 'm het beste combineert met de rest van je garderobe... Lees meer

Biker jacks

Kleur
Merk
m
Prijs

Hoe draag je een bikerjacket?

Wij dragen ons favoriete fashion item dit seizoen oversized


We zagen 'm al op de catwalks van high-end merken voorbij komen en ook bloggers en fashion magazines hebben de bikerjack-trend opgepikt en geshowd. Deze klassieker is in een nieuw jasje gestoken en daardoor nog hoger op onze wishlist komen te staan. Want laten we eerlijk zijn: er is toch geen jas ter wereld die stoerder, ruiger en tegelijkertijd chiquer oogt dan een bikerjack? Een leren jas geeft elke outfit die urban edge waar we soms zo naarstig naar op zoek zijn, en hij leent zich goed voor het kleden met laagjes, wat weer heel handig is in ons klimaat.

Een bikerjack is niet alleen voor motormuizen


Een bikerjack is al lang niet alleen meer voor motormuizen, het is een favoriet basisstuk voor elke man en vrouw. Volgens diehard fashionistas en stylisten moet de leren biker tegenwoordig gecombineerd worden met een leren broek. Precies: leer op leer. Voor wie dat een tikkie too much vindt, draagt het bikerjack op een wijde pijpen jeans of over een strak jurkje voor een edgy look. En dan nog iets: koop de biker het liefst een beetje oversized , zoals de mode voorschrijft. Mannen dragen een aangesloten variant heel op een strakke jeans en met een extra lang shirt eronder.