accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Best in class

Verdien extra stufi voor het volgende studiejaar

Zo doe je mee

image

Winkelmedewerkers: of je ze nu irritant vindt of niet- ze voorzien je wél van de nodige mode adviezen, assisteren je in het vinden van de juiste maten of ze komen met verrassende alternatieven je pashokje in gesprongen. Bij Zalando ontbreekt dit offline winkeladvies en daarom zijn wij op zoek naar het allerbeste alternatief! Heb jij het gouden idee en/of het beste antwoord op de vraag;

"Hoe kan Zalando ten op zichte van fysieke kledingwinkels een betere online shopping experience bieden in de vorm van inspiratie, stijladvies en de juiste begeleiding?" 1. Aarzel niet, klim in die pen (of pak gewoon het toetsenbord) en verrijk ons met jouw kennis. Het masterpiece dient min. 2000 en max. 3000 woorden te bevatten. In de Zalando Press Room vind je de nodige portie feiten en cijfers om je visie eventueel mee te ondersteunen. Maar voor de rest: gooi alle beperkingen overboord, wees creatief en overtuig ons van jouw visie.

2. Stuur jouw essay in PDF-formaat, samen met een inschrijvingsbewijs van het huidige academiejaar op naar: bestinclass@zalando.nl. Wees gewaarschuwd, the deadline is just around the corner! Je kunt jouw essay opsturen vanaf zaterdag 1 april 2017 tot en met vrijdag 30 juni 2017, 23u59. Alle deelnamevoorwaarden kan je hier nog eens nalezen.

3. Nadat de deadline verlopen is gaat onze jury, samengesteld uit drie Nederlandse Zalando-medewerkers, op zoek naar de winnaar. Wij letten hierbij op creativiteit, innovatie en uitvoerbaarheid. Alle deelnemers worden vrijdag 14 juli 2017 via e-mail op de hoogte gebracht van de einduitslag.

Dus droom je al jaren van een unieke buitenlandstage die je maar niet kan bekostigen? Ligt het inschrijvingsgeld voor je studie iets te hoog? Of wil je simpelweg het volgende schooljaar je studentenkamer en je garderobe een upgrade geven? Aarzel niet en neem deel aan de 'Best in Class'-competitie.

By the way… op zoek naar een stage of traineeship? Of al bijna afgestudeerd?
We hebben verschillende vacatures in de Marketing, Fashion, Tech, UX/UI, Business Operations, Logistics voor jou in de aanbieding! Check hier hoe onze collega's het werken bij Zalando ervaren en zet jouw volgende carrièrestap.

Werken bij Zalando

Guido

Guido

Eugenie

Eugenie

Steven

Steven

Danae

Danaë

Guido Colaris
Guido Colaris

Guido

Eugenie Mulier

Eugenie

Steven Boon

Steven

Danaë Tellers

Danaë

Ontmoet Guido

“Tijdens mijn studie Marketing en Communicatie kwam ik via mijn Erasmus-uitwisseling in Berlijn terecht. De unieke sfeer in deze stad zorgde ervoor dat ik hier na mijn studie wilde wonen. Op deze manier kwam ik bij het hoofdkantoor van Zalando terecht. Naar mijn idee is de unieke internationale cultuur hetgeen wat Zalando zo'n inspirerend bedrijf maakt. Echt een aanrader!”

Guido (28), Lead Affiliate Marketing Benelux

Werken bij Zalando

Justine peelaers

Guido

pieterjan delbecque

Eugenie

sanya choksi

Steven

julie lemaire

Danaë

Eugenie Mulier
justine peelaers

Guido

pieterjan

Eugenie

sanya

Steven

julie

Danaë

Hallo Eugenie!

"Toen ik de kans zag om aan de slag te gaan als trainee twijfelde ik geen seconde. Door deze kans kon ik mij volop onderdompelen in e-commerce. In totaal duurt mijn traineeship 1,5 jaar. Zo bracht ik al drie maanden door bij Content Marketing en Brand Marketing. Volgende in het rijtje: merchandising."

Eugenie (26), E-commerce Trainee Benelux

Werken bij Zalando

justine peelaers

Guido

pieterjan delbecque

Eugenie

sanya choksi

Steven

Julie lemaire

Danaë

Steven Boon
justine

Guido

pieterjan

Eugenie

sanya

Steven

julie

Danaë

Meet Steven

“Het eerste wat ik hoorde was: 'Ga het vooral maar gewoon doen, maak fouten, maar zet stoere projecten neer.' De mentaliteit van een jong bedrijf dat keihard wil groeien is na 9 jaar nog steeds overduidelijk aanwezig en dat maakt het zo gaaf om hier te werken.

Steven (27), Junior Sales & Account Manager Gift Cards Benelux

Werken bij Zalando

Justine

Guido

Pieterjan

Eugenie

sanya

Steven

Danaë

Danaë Tellers
Guido

Guido

Eugenie

Eugenie

Steven

Steven

Danae

Danaë

Hee Danaë!

"Ik raad het iedereen aan om bij Zalando als starter te beginnen. De sfeer is dynamisch, de collega’s zijn jong en dit zorgt ervoor dat je gelijk vanaf het begin veel verantwoordelijkheden krijgt en dus veel kan leren. Daarnaast is Berlijn een hele leuke stad om in te wonen, met veel lekkere restaurantjes en goede clubs."

Danaë (28), Junior CBM Manager Nederland

studentenkorting

Zalando studentenkorting

Tijdens de research voor je essay iets gevonden op Zalando wat je MOET hebben? Als student krijg je 10% korting!

Korting? Ja graag!