Nagelverzorgingsets voor dames

Populaire filters
33 items weergegeven

Mooi verzorgd met onze nagelsets

Maak je look compleet met verzorgde nagels. Op zalando.nl heb je keuze uit verschillende nagelsets voor een perfecte manicure - van handige reisetuis tot vrolijk gekleurde nagellak. Laat je verrassen door onze selectie van hoogwaardige merken en ga altijd met goed verzorgde nagels de deur uit.

Met verzorgde handen maakt iedereen een goede indruk. Onze handige nagelsets helpen daarbij. Zorg dat je een set nagelverzorging voor onderweg in je tas hebt zitten. Dan kun je altijd en overal snel je nagels bijwerken. Op zalando.nl heb je keuze uit verschillende etuis met bijvoorbeeld een nagelriemschaar, een nagelknipper en een nagelvijl. Daarmee houd je je nagels altijd tiptop verzorgd, waar je ook bent.

Een French manicure met nagelsets voor dames

De klassieke French manicure ken je misschien wel. Verzorgde nagels in een natuurlijke kleur en met een helderwit randje raken never out of style. Met onze nagelsets voor dames creëer jij dit chique effect heel gemakkelijk zelf.

Ook vind je in ons online aanbod nagelsets met verschillende kleurtjes. Ga bijvoorbeeld voor een speels effect en lak je nagels in verschillende kleuren. Of kies voor een spannend contrast en lak een enkele nagel in een afwijkende kleur. In de zomer is er niets zo leuk als gelakte teennagels in vrolijke kleuren. Stem de kleur van je teennagels af op de nagels van je vingers en laat de wereld meegenieten van zomers getinte tenen in teenslippers of sandalen.

Ben jij een fan van glanzende gelnagels? Op zalando.nl kun je terecht voor nagelsets waarmee je dit geleffect gemakkelijk zelf creëert. Voor veel deze speciale sets heb je geen lamp nodig. Je hoeft dus niet meer naar de nagelsalon voor een gelmanicure. Met een speciale basecoat creëer je een stevige basis waarop de nagellak goed blijft zitten. Een glanzende topcoat creëert een hard laagje en zorgt voor een shiny geleffect.

Nagelsets voor iedereen

Veel van onzee (gel)nagellak bevat verzorgende ingrediënten – je nagels verdienen die extra aandacht. Maak jij graag bewuste keuzes in het leven? Ook als het gaat om make-up en nagellak? Bekijk dan onze vegan selectie. Deze nagelproducten zijn vrij van dierlijke producten en ook niet op dieren getest.

Zelfs voor de kleintjes hebben we bij Zalando speciale nagelsets. De nagels van baby’s en kleine kinderen zijn extra gevoelig – daar heb je een speciaal schaartje voor nodig. Naast een kindernagelschaar vind je in ons assortiment ook kleine kindernagelborsteltjes waarmee je de nagels van je kleine schoonmaakt.

Het hele gezin vindt bij Zalando de juiste nagelset. En hoe makkelijk is het om je favoriete set online te bestellen? Voortaan kom je altijd met verzorgde nagels voor de dag.