Basketbalschoenen voor dames

Populaire filters
20 items weergegeven

Basketbalschoenen dames

Wie aan basketbal doet heeft naast een geschikte outfit vooral de juistebasketbalschoenen dames nodig. Je voeten krijgen namelijk flink wat te verduren tijdens deze sport. Lees daarom snel verder aan welke criteria basketbalschoenen dames moeten voldoen. Hopelijk gaan er dan uiteindelijk een stuk meer vrouwen aan deze sport doen, want basketbal is net als vrouwenvoetbal nog veel te onderbelicht. En dat zien we graag anders!

Van veldje tot supercup

Of je nu in je vrije tijd graag dunkt, dribbelt of scoort op een veldje. Of op professioneel niveau basketbal speelt? Alles valt of staat met de geschikte basketbalschoenen dames. Vooral tijdens het landen na een dunk hebben je voeten veel te verduren. De basketbalschoenen voor dames moeten daarom goed dempen, stabiliteit bieden en natuurlijk een goede pasvorm hebben.

Comfort en stijl

Naast comfort, ventilatie en een goede kwaliteit wil het oog ook wat. Bij de basketbalschoenen dames is daarom niet alleen gekeken naar functionele eigenschappen, maar speelt stijl ook een belangrijke rol bij het maken van een keuze. Als vrouw wil je niet alleen het beste van het beste qua comfort, maar ook qua uiterlijk. En misschien lukt het je met deze basketbalschoenen dames wel om door te breken naar de top. Tot nu toe speelden er 3 Nederlandse vrouwen in de WNBA en dat aantal mag van Zalando flink omhoog.