Filter1

Banana Moon
Catalogus

60 items weergegeven

Banana Moon

Word een Californian beach babe met Banana Moon! Dit Amerikaanse merk is een heuse trendsetter in het maken van badmode. Je vindt er de meest fashionable swimwear. Lekker eigenwijs, maar toch heel classy – zo zou je het merk het best kunnen omschrijven. En zo laten we ons maar al te graag zien op het strand. Want een beetje uitpakken mag wel!

Banana Moon maakt de beste funky swimwear

Wie van looks houdt die een beetje funky zijn, is bij Banana Moon aan het juiste adres. Zo vind je er bikini’s met opvallende prints en badpakken met grappige tekstopdrukken. Ook wordt er gespeeld met materiaal: wat dacht je van een velvet-look badpak? Eigenlijk ideaal: die kun je ook perfect aantrekken naar een feestje. Spijkerbroek er overheen, hakken eronder – and you’re ready to go! Maar ook aan de waterkant kun je er de show mee stelen. Want wie wat bijzonders aantrekt, valt op! Een andere tip voor een opvallende look: kies voor een Banana Moon badpak dat laag uitgesneden is op de rug. Of draag een bikini met opvallende strikjes aan de zijkanten van het broekje. Supersexy!

Maak je look compleet met fashionable strandaccessoires

Naast bikini’s en badpakken, maakt Banana Moon ook andere strandkleding. Strandaccessoires als de wijdvallende broek kun je natuurlijk perfect combineren met de Banana Moon swimwear! Draag er een oversized T-shirt bij om je relaxte strandlook nog beter te maken. Een paar espadrilles eronder maakt je zomerse outfit helemaal compleet. En vergeet je zonnebril en flaphoed niet! Helemaal klaar voor een dagje zon, zee en strand. Enjoy!